Voleybol Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt şov! Daniele Santarelli'den itiraf

Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt şov! Daniele Santarelli'den itiraf

27.08.2023 - 20:53 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın son 16 turunda Belçika engelini 3-1'lik skorla geçti. Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt'un yıldızlaştığı maçın ardından Daniele Santarelli itirafta bulundu.

Filenin Sultanlarında Ebrar Karakurt şov Daniele Santarelliden itiraf

2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın son 16 turunda A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları heyecan dolu karşılaşmada rakibini 3-1'lik skorla devirdi ve çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç yıldızı Ebrar Karakurt gösterdiği performansla hayran bıraktı. Başantrenör Daniele Santarelli karşılaşmanın ardından dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

İDEAL 6 SAHADA

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Belçika karşısında ideal 6'sını bozmadı. Filenin Sultanları maça Melissa Vargas, Eda Erdem Dündar, Ebrar Karakurt, İlkin Aydın, Zehra Güneş, Cansu Özbay ile başladı. Libero olarak Gizem Örge yer aldı.

TEK SET VERDİK

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Belçika ile oynadığı karşılaşma oldukça büyük bir heyecana sahne oldu. Filenin Sultanları ilk sette rakibini 25-22'lik skorla geçti. İkinci setten Belçika 25-16'lık skorla galip ayrıldı ve setlerde durumu eşitledi.

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarında Ebrar Karakurt şov Daniele Santarelliden itiraf

Filenin Sultanları üçüncü sette rakibi karşısında üstünlüğünü hissettirdi ve 25-15'lik skorla durumu 2-1 yaptı. Heyecan dolu karşılaşmanın dördüncü setinde inanılmaz bir heyecan yaşandı ve Filenin Sultanları rakibini 32-30'la geçti. Setlerde durumu 3-1 yapan A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi.

EBRAR'DAN 20 SAYI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın galibiyetinde Ebrar Karakurt başrol oynadı. Milli voleybolcu Belçika karşısında 2 blok ve 2 ace buldu. Ebrar Karakurt heyecan dolu karşılaşmada toplamda 20 sayılık performansla yıldızlaştı. Ebrar Karakurt mücadelede yüzde 59'luk bir hücum yüzdesi yakaladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden Hande Baladın ise 14 sayıyla maçı tamamladı. Karşılaşmanın en skorer ismi 27 sayılık performansıyla Melissa Vargas oldu.

SANTARELLI'DEN İTİRAF

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Belçika maçının ardından itirafta bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Çok garip bir maçtı. Bir setimiz diğer setimizi tutmadı. Her set çok farklı oynadık. Belçika çok iyi bir takım ama biz daha iyi oynamalıyız. Bugünkü maç gibi maçlardan bir şeyler öğrenmeliyiz. Muhtemelen bir sonraki maçta rakibimiz Polonya olacak. Şartlar daha zorlu olacak. Herbots olmayınca Belçika'da tüm pas dağılımı çok değişti ama böyle oynamak için bir mazeret değil tabii ki" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarında Ebrar Karakurt şov Daniele Santarelliden itiraf

"İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEYEMEDİK"

Karşılaşmanın ardından A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt açıklamalarda bulundu. İyi bir performans sergileyemediklerini ancak galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirten Ebrar Karakurt şu ifadeleri kullandı:

"Bugün takım olarak çok iyi bir performans sergileyemedik. Belçika bizi servislerde çok zorladı. Zor maçlar da turnuvanın bir parçası. Umarım bir dahaki maçlarda yüreğimiz bu kadar ağzımıza gelmez. Belçika'yı çok ayrı tebrik etmek istiyorum. Sonucunda kazandığımız için çok mutluyuz. Önümüzde üç maç daha var umarım şampiyon olabiliriz."