Galatasaray Galatasaray'a flaş transfer önerisi! Juventus ve Arsenal da peşinde

Galatasaray'a flaş transfer önerisi! Juventus ve Arsenal da peşinde

27.08.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-kırmızılılara, Fransa'da forma giyen 19 yaşındaki orta sahanın önerildiği öğrenildi. Genç futbolcu için Juventus ve Arsenal'ın da devrede olduğu aktarıldı.

Galatasaraya flaş transfer önerisi Juventus ve Arsenal da peşinde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Tecrübeli teknik direktörün raporu doğrultusunda orta saha kurgusuna yeni bir ismi dahil etmek isteyen sarı-kırmızılıların gündemine sürpriz bir ismin geldiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Fransa'da forma giyen genç oyuncunun menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildiği kaydedildi. Sarı-kırmızılılara önerilen genç yetenek için Arsenal ve Juventus'un da devrede olduğu vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MORUTAN, ANKARAGÜCÜ'NE GİTTİ

Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ın yeni adresi Ankaragücü oldu. 24 yaşındaki on numaranın transferinden sarı-kırmızılılar 3 milyon euro bonservis geliri elde etti.

YUNUS AKGÜN, LEICESTER'DA!

Sarı-kırmızılıların genç yeteneği Yunus Akgün, şartlara bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte Leicester City'e kiralandı. Galatasaray kiralama bedeli olarak 500 bin euroyu kasasına koydu. Yunus Akgün'ün satın alma opsiyonunun 9 milyon euro olduğu ve kullanılması halinde Galatasaray'ın bir sonraki satıştan elde edilecek kardan yüzde 15 pay alacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaraya flaş transfer önerisi Juventus ve Arsenal da peşinde

Sarı-kırmızılılardan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı: "Yapılan anlaşmaya göre Leicester City Football Club Limited, şirketimize 500.000 euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun şarta bağlı transfer bedeli 9.000.000 eurodur. Ayrıca, Leicester City Football Club Limited‘e futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli karının %15'i şirketimize ödenecektir."

HABIB DIARRA ÖNERİSİ

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg forması giyen Habib Diarra, Galatasaray'a önerildi. Strasbourg'dan ayrılmak isteyen genç yıldızın sarı-kırmızılıların gündemine dahil olduğu aktarıldı.

19 yaşındaki orta sahanın Strasbourg'dan ayrılmaya sıcak baktığı ve kulübünün 10 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra bonuslarla birlikte 15 milyon euroluk beklentisinin olduğu vurgulandı.

Galatasaraya flaş transfer önerisi Juventus ve Arsenal da peşinde

Maliyeti yüksek olan genç futbolcu için Juventus ve Arsenal'ın da devrede olduğu aktarıldı. 19 yaşındaki Habib Diarra'nın Galatasaray'a transfer olması halinde 21 yaş altı kontenjanından yararlanabileceği kaydedildi.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Strasbourg altyapısında futbola başlayan Habib Diarra, bu sezon 1 maçta forma şansı buldu. 19 yaşındaki Senegal asıllı Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro. Habib Diarra'nın Strasbourg ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

Haberin Devamı