Voleybol Filenin Sultanları'nda Paris sevinci! Zehra Güneş'ten itiraf: Zaman zaman çok zorladılar

Filenin Sultanları'nda Paris sevinci! Zehra Güneş'ten itiraf: Zaman zaman çok zorladılar

23.09.2023 - 18:10 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde liderliğini kordu ve olimpiyat kotası aldı. Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş maçın ardından çarpıcı bir itirafta bulundu.

Filenin Sultanlarında Paris sevinci Zehra Güneşten itiraf: Zaman zaman çok zorladılar

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde Filenin Sultanları, Japonya engeline de takımladı ve olimpiyat kotası aldı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızları heyecan dolu maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Tecrübeli voleybolcu Zehra Güneş mücadele sonrasında Japonya ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Gizem Örge, "Türkiye'nin beklediği gibi gerçekten mükemmel bir yaz geçirdik. Kelimenin tam anlamıyla mükemmel bir yaz geçiren Filenin Sultanları. Herkese teşekkür ediyorum. Paris biletini aldığımız için çok mutluyuz. Bekle bizi Paris" dedi.

Filenin Sultanları'nın yıldızlarından Zehra Güneş, olimpiyat vizesinin alınmasının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Maç için söylemem gereken şey Japonya gerçekten çok disiplinli ve çok iyi oynayan bir takım. Çok sabırlıydılar. Defansta top düşürmediler, bizi zaman zaman çok zorladılar. Oynadıkları voleybol ve gösterdikleri mücadele için herkesi tebrik ediyorum. Paris için neler söyleyebilirim bilmiyorum. Çok mutluyum, çok heyecanlıyız, oraya gitmeyi bekliyoruz. Son turnuvada hedeflerimize ulaşmış bir şekilde Türkiye'ye dönmek mutluluk verici. Yarın son maçımızı bitirip Türkiye'ye dönmeyi heyecanla bekliyoruz."

Haberin Devamı

Filenin Sultanları'nın başarılı isimlerinden Simge Aköz, Japonya maçı sonrası şu açıklamayı yaptı: "İnanılmaz bir duygu. Bunu ikinci kez yaşıyoruz. Arka arkaya Avrupa Şampiyonası, Olimpiyat elemesi çok zor turnuvalardı bizim için, başarıyla tamamladığımız için çok mutluyuz. Çok güzel bir takım oyunu vardı. Japonya gerçekten güçlü bir takım. Bunu anlatmaya gerek yok. Ama yenilmedik. 2. setten sonra ipleri elimize aldık ve bir maç kala olimpiyatı garantiledik, çok mutluyuz."