Motor Sporlari Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'dan Filistin paylaşımı!

Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'dan Filistin paylaşımı!

20.03.2024 - 18:24 | Son Güncellenme:

Formula 1 efsaneleri arasında yer alan İngiliz pilot Sir Lewis Hamilton Filistin ile ilgili paylaşımda bulundu.

Formula 1 pilotu Lewis Hamiltondan Filistin paylaşımı

Formula 1'de 7 kez dünya şampiyonu Sir Lewis Hamilton, Filistin için ateşkes çağrısı yaptı. İngiliz pilot paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Bu kutsal zamanı tehlike, kayıp ve kalp kırıklığıyla geçiren Filistin'deki tüm insanlara sevgi ve desteğimi gönderiyorum. Bölgedeki pek çok kişi için kutsal olan bu ayda, ailelerin bir arada olabilmesi ve sürekli yıkım ve şiddet tehdidinden kurtulabilmesi için kalıcı bir ateşkes ve rehinelerin iadesi çağrısında bulunmaya devam etmeliyiz. Ateşkes, hemen şimdi."

FORMULA 1'DE ROTA AVUSTRULYA
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun ikinci etabı STC Suudi Arabistan Grand Prix'sini, Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen kazanmıştı.

Yarışa "pole" pozisyonunda başlayan son üç yılın şampiyonu Verstappen, baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 1 saat 20 dakika 43.273 saniyelik derecesiyle birinci sırada bitirdi. Sezonun ilk iki etabından zaferle ayrılan Verstappen, kariyerinin 56. yarış galibiyetini elde etti. Sezonun üçüncü yarışı Avustralya Grand Prix'si, 24 Mart'ta düzenlenecek.

Yazarlar