Galatasaray Galatasaray forvet transferinde menajere takıldı! Şoke eden talep

Galatasaray forvet transferinde menajere takıldı! Şoke eden talep

07.07.2022 - 23:07 | Son Güncellenme:

Sergio Oliveira'yı kadrosuna katan Galatasaray'da yurt dışında devam eden transfer çalışmalarında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar, her konuda anlaşma sağladığı Joao Pedro transferini menajerinin talebi sonrası beklemeye aldı.

Galatasaray forvet transferinde menajere takıldı Şoke eden talep

Galatasaray'da Okan Buruk'un raporunun ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Orta saha kurgusu ve hücum hattında yetenekli isimleri transfer etmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılarda gündeme gelen Joao Pedro ile anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcuyla yıllık 2 milyon 200 bin eurodan 3 yıllığına el sıkıştı. Cagliari, Joao Pedro'nun transferi için Galatasaray'la 4 milyon 200 bin euro karşılığında anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda transfere bitme gözüyle bakılırken menajerinden gelen haber adeta şoke etkisi yarattı. Galatasaray'ın 700 bin euroya anlaşma sağladığı menajer, bir anda talebini 2 milyon 600 bin euroya yükseltti. Galatasaray bu transferi şu an için beklemeye aldı.

Galatasaray'da transfer için hedeflenen isimler arasında yer alan Umut Bozok da sürpriz bir karara imza attı. Tecrübeli futbolcunun menajeri oyuncusunun maaş beklentisini 1 milyon 500 bin eurodan 2 milyon euro seviyesine çıkarttı. Sarı-kırmızılılar ile Umut Bozok'un menajeri arasındaki transfer görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.