Galatasaray Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Erden Timur, yıldız oyuncuya Florya Tesisleri'ni gezdirdi

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Erden Timur, yıldız oyuncuya Florya Tesisleri'ni gezdirdi

09.07.2023 - 09:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin bir süredir yoğun mesai harcadığı yıldız oyuncu için Galatasaray devreye girdi. Sarı-kırmızılı kulübün başarılı futbolcuya Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezdirdiği öğrenildi.

Galatasaraydan Fenerbahçeye transfer çalımı Erden Timur, yıldız oyuncuya Florya Tesislerini gezdirdi

Galatasaray ile Fenerbahçe, tarihte birçok kez olduğu gibi yine bir transfer operasyonunda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu için Galatasaray da devreye girdi, pazarlıklar kızıştı. 

Haberin Devamı

Hedef Avrupa'da başarı

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda da unvanını korumak isteyen Galatasaray, Avrupa'da da başarı istiyor. Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur her fırsatta bu isteklerini dile getiriyor. Bu doğrultuda da güçlü ve alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar'da operasyon tüm hızıyla devam ediyor.

Galatasaraydan Fenerbahçeye transfer çalımı Erden Timur, yıldız oyuncuya Florya Tesislerini gezdirdi

Rashica'da işlem tamam

Galatasaray’a Milot Rashica müjdesi... Cim-Bom, geçen sezon kiralık olarak forma giydirdiği Kosovalı oyuncunun borservisi için Norwich City ile büyük ölçüde anlaştı. Kıran kırana süren pazarlıklar sonrası taraflar 7 milyon euroda el sıkıştı. Galatasaray ile Norwich arasında son detayların konuşulduğu ve ödeme planı üzerinde görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Kosovalı oyuncunun işine kısa süre içinde nokta koyarak kampa yetiştirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, oyuncu ile de 4 senelik anlaşma yapacak.

Haberin Devamı

Icardi ve Paredes için PSG'yle görüşülüyor

Öncelik olarak Mauro Icardi'nin bonservisini PSG'den almak isteyen ve haftalardır Arjantinli golcü için uğraş veren Galatasaray'da bir yandan da Leandro Paredes için de operasyon yapılıyor. Icardi için yapılan görüşmelerde Paredes'in transferi de konuşuluyor.

 Angelino için Leipzig'le el sıkışıldı

Sol bek için de Angelino'yu bir süredir isteyen Aslan başarılı oyuncunun transferinde artık mutlu sona çok yakın... İspanyol oyuncu ile anlaşan Sarı-Kırmızılı ekip, Alman ekibi Lepzig'le de büyük oranda el sıkıştı. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 25 ya da 26 Temmuz'da Zalgiris/Struga eşleşmesinin galibiyle kapışacak olan Cim Bom en az 2 transferini bu maça yetiştirmeyi hedefliyor.

Galatasaraydan Fenerbahçeye transfer çalımı Erden Timur, yıldız oyuncuya Florya Tesislerini gezdirdi

Arda Güler'in yerine isteniyordu

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; transfer operasyonları tüm hızıyla sürerken gündeme de sürpriz bir isim geldi. Arda Güler'i 20+10 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e yollayan ve 10 numara için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, milli yıldızın yerini Sebastian Szymanski'yle doldurmak istiyordu. Bir süredir Polonyalı futbolcuyla görüşen Sarı-Lacivertliler transferi bitiremeyince devreye Galatasaray'ın girdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Fenerbahçeye transfer çalımı Erden Timur, yıldız oyuncuya Florya Tesislerini gezdirdi

Florya'yı bile gezdi!

Erden Timur Londra seyahatinde Polonyalı orta sahanın temsilcileri ile görüştü. Bonservisi Rus kulübü Dinamo Moskova’da olan 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelerek Florya Metin Oktay Tesisleri’ni dahi gezdi! Aslan ile başarılı oyuncu arasındaki görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.