Galatasaray Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor! Transfer görüşmesi bu hafta

Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor! Transfer görüşmesi bu hafta

05.04.2023 - 18:08 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de emin adımlarla zirveye yürüyen Sarı-Kırmızılı ekip gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi kadrosunu kurmak için de tam gaz çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray yönetimi iki yıldız için resmen düğmeye bastı, operasyonu başlattı.

Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor Transfer görüşmesi bu hafta

Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla devam eden ve iki kulvarda da şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına da start verdi. Sarı-kırmızılılar, dünyaca ünlü iki yıldızın transferi için bu hafta görüşme gerçekleştirecek. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN BAŞAKŞEHİR UYARISI

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’tan takıma uyarı geldi. Ligdeki liderliğinin yanında, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam etmek isteyen ve sezonun tüm kupalarına talip olan Buruk, Başakşehir konusunda öğrencilerinin dikkatini çekti.

Kupada bugün karşılaşacakları rakibi konusunda dün takımla bir toplantı yapan Okan Hoca, şunları söyledi:

"Ligde 7-0 yendiğimiz rakibimizle oynayacağız. Bu maçı onlar 7-0’ın intikamı olarak görecekler. Karşımızda son derece hırslı olacaklar."

Bu nedenle öğrencilerinden dikkatli ve tam motive bir karşılaşma çıkarmalarını isteyen sarı-kırmızılıların teknik patronu, kendi sahalarında olmasının da büyük avantaj olduğunu hatırlattı.

Haberin Devamı

Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor Transfer görüşmesi bu hafta

ROTASYON YAPMAYACAK

Başarılı teknik adamın, tek maçlı eleme müsabakası olmasından dolayı rotasyona gitmeyi düşünmediği bildirildi. Buruk’un ideal kadroyla sahaya çıkacağı belirtildi. Genç hocanın sadece sol bekte Adekugbe’nin yerine Dubois ile maça başlamasının beklendiği öğrenildi.

KAZANIRSA EKSTRA İZİN

Fikstür nedeniyle bu haftayı maç yapmadan "BAY" geçecek olan Galatasaray'da, bugünkü kupa maçından sonra takıma izin verilecek.

25 Mart’tan bu yana izin yapamayan sarı-kırmızılılar, turu geçmeleri halinde 2 gün izin yapacak. Turun kaybedilmesi durumunda ise Okan Buruk’un sadece bir gün izin vereceği belirtildi.

Öte yandan dün son antrenmanını gerçekleştiren Cim-Bom, Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı. Takımda eksik bulunmuyor.

Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor Transfer görüşmesi bu hafta

TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin maç fazlasıyla 9 puan önünde bulunan Galatasaray'da tek hedef şampiyonluk. Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı.

Sarı-kırmızılılar lig ve kupa şampiyonluğunu hedefleren Avrupa'da başarı getirecek kadronun oluşturulması adına girişimlerde bulunuyor. Mauro Icardi ve Rashica'nın bonservisini almayı planlayan Galatasaray, yeni dünya yıldızlarını kadrosuna katarak taraftarını da coşturmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor Transfer görüşmesi bu hafta

MOUSSA DEMBELE İÇİN YENİ ADIM

Bir yandan lig ve kupa yarışına konsantre olan Galatasaray, diğer taraftan yaz dönemine yönelik transferler konusunda hareketlilik yaşıyor. Sarı-Kırmızılılar, sezon başından beri gündemde olan Moussa Dembele için yeni bir adım attı. Galatasaray Yönetimi'nin, Lyon'la sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki Fransız santrforun menajeriyle bir görüşme ayarladığı öğrenildi.

Dembele'nin transferi için bu hafta tarafların masaya oturacağı ve sezon sonu için söz kesmeye çalışacağı öğrenildi.

Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor Transfer görüşmesi bu hafta

ICARDI'DEN BAĞIMSIZ

Galatasaray cephesi, takımda kalması istenen Mauro Icardi'nin durumundan bağımsız olarak Dembele transferini bir an önce bitirmek istiyor. Daha önce Cim Bom'a yeşil ışık yakan yıldız golcüyle kesin mutabakat sağlanırsa, forvet transferindeki yol haritası da yeniden çizilecek. 

İŞLERİ KOLAYLAŞTIRACAK

Dembele'nin olası transferi, Galatasaray'ın Icardi girişimlerindeki kozlarından biri olacak. Sarı-Kırmızılı kulüpte yönetimden teknik heyete kadar herkes Arjantinli yıldızın takımda kalmasını istiyor. PSG'nin 30 yaşındaki santrforu gözden çıkarmış olması da bir avantaj. Ancak bonservis konusunda henüz bir ilerleme kaydedilmiş değil. Icardi'nin formunun giderek düşmesi de Florya'da endişe yaratıyor. Önümüzdeki sezon Gomis'le de yolları ayırması beklenen Galatasaray, Dembele'yi renklerine bağlaması halinde hücum hattında çok daha rahat hareket edebilecek.

Haberin Devamı

Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor Transfer görüşmesi bu hafta

DEMBELE SONRASI NABY KEITA

Moussa Dembele transferinde hareketli saatler yaşanırken, bir flaş haber de İngiltere'den geldi. Kontratı sezon sonunda bitecek olan ve bir süredir Aslan'ın radarına takılı kalan Naby Keita'nın, kulübü Liverpool'dan ayrılması kesinleşti. Ada basını, İngiliz devinin 28 yaşındaki oyuncuya ayrılık kararını tebliğ ettiğini duyurdu.

TORREIRA GİDERSE...

Sakatlıktan döndükten sonra forma bulmakta zorlanan Gineli futbolcu, artık teklifleri değerlendirmeye başlayacak. Galatasaray'ın bu transferdeki güçlü adaylardan biri olduğu belirtiliyor. Keita'nın transferi, Avrupa devlerinin gözdesi haline gelen Lucas Torreira'nın olası satışında alternatif sıkıntısı yaşanmasının da önüne geçecek.

Haberin Devamı

Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor Transfer görüşmesi bu hafta

Yazarlar