Galatasaray Okan Buruk'tan Başakşehir uyarısı! '7-0’ın intikamı gibi bakıyorlar'

Okan Buruk'tan Başakşehir uyarısı! '7-0’ın intikamı gibi bakıyorlar'

05.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sezonun tüm kupalarına talip olan Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, rakibi Başakşehir'in ligdeki farklı yenilginin hırsıyla sahaya çıkacaklarını söyledi, çok dikkatli olunmasını istedi 

Okan Buruktan Başakşehir uyarısı 7-0’ın intikamı gibi bakıyorlar


Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’tan takıma uyarı geldi. Ligdeki liderliğinin yanında, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam etmek isteyen ve sezonun tüm kupalarına talip olan Buruk, Başakşehir konusunda öğrencilerinin dikkatini çekti. Kupada bugün karşılaşacakları rakibi konusunda dün takımla bir toplantı yapan Okan Hoca, şunları söyledi:

"Ligde 7-0 yendiğimiz rakibimizle oynayacağız. Bu maçı onlar 7-0’ın intikamı olarak görecekler. Karşımızda son derece hırslı olacaklar."
Bu nedenle öğrencilerinden dikkatli ve tam motive bir karşılaşma çıkarmalarını isteyen sarı-kırmızılıların teknik patronu, kendi sahalarında olmasının da büyük avantaj olduğunu hatırlattı.

Haberin Devamı

ROTASYON YAPMAYACAK
Başarılı teknik adamın, tek maçlı eleme müsabakası olmasından dolayı rotasyona gitmeyi düşünmediği bildirildi. Buruk’un ideal kadroyla sahaya çıkacağı belirtildi. Genç hocanın sadece sol bekte Adekugbe’nin yerine Dubois ile maça başlamasının beklendiği öğrenildi.

KAZANIRSA EKSTRA İZİN
Fikstür nedeniyle bu haftayı maç yapmadan "BAY" geçecek olan Galatasaray'da, bugünkü kupa maçından sonra takıma izin verilecek. 25 Mart’tan bu yana izin yapamayan sarı-kırmızılılar, turu geçmeleri halinde 2 gün izin yapacak. Turun kaybedilmesi durumunda ise Okan Buruk’un sadece bir gün izin vereceği belirtildi.
Öte yandan dün son antrenmanını gerçekleştiren Cim-Bom, Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı. Takımda eksik bulunmuyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN KUPADA RAKİBİ BAŞAKŞEHİR
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalan Galatasaray ile Medipol Başakşehir, yola devam etmek için bugün sahaya çıkacak. Ali Sami Yen Kompleksi Nef Stadı'nda, saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Maçı aspor naklen yayınlayacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak eşleşmede normal süreden galip çıkmazsa uzatmalara, bu da olmazsa penaltı atışlarına geçilecek. 

TRİBÜNDE 50 BİN ASLAN
Galatasaray, kupa maçı olması ve hafta içinde oynanmasına rağmen bugün kapalı gişe oynayacak. Başakşehir karşılaşmasına yoğun ilgi gösteren sarı-kırmızılılarda, satılan 49 bin 260 biletin tamamının maç saatine kadar biteceği ifade edildi.
Kombine sahiplerine de uyarı yapan Galatasaray, gidemeyeceklerin, koltuğunu tek maçlık olarak kulübe devrebilecekleri açıklamasını yaptı.

Yazarlar