Şampiyonlar Ligi Galatasaray - Manchester United maçı İngiliz basınında manşet oldu! 'Cehennem acısını çekti'

Galatasaray - Manchester United maçı İngiliz basınında manşet oldu! 'Cehennem acısını çekti'

30.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile Manchester United arasında oynanan müsabaka Ada basınında geniş yer buldu. İngilizler, Manchester United'ın 3-1'lik üstünlüğünü koruyamadığı maçla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray - Manchester United maçı İngiliz basınında manşet oldu Cehennem acısını çekti

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5'inci haftasında Galatasaray ile Manchester United arasındaki mücadele 3-3'lük beraberlikle sona erdi. Dev karşılaşmanın ardından İngiliz basını, muhteşem müsabayı manşetlerine taşıdı.

Haberin Devamı

Telegraph'ta yer alan haberde, "Andre Onana, 'cehennem'de en büyük günahkardı. Talihsiz kaleci, Manchester United'ı Şampiyonlar Ligi'nde elenmenin eşiğine getiren kötü karakter oldu. Galatasaray taraftarı otuz yıl önce olduğu gibi yine göz korkutucu bir atmosfer yarattı" denildi.

The Sun'ın haberinde ise, "Manchester United'ın artık Old Trafford'da Bayern'i yenmesi gerekecek. Diğer taraftan Kopenhag ve Galatasaray'ın beraber e kalacaklarına da güvenmesi gerektiğini bilerek final maçına çıkacak" ifadeleri kullandı.

Galatasaray - Manchester United maçı İngiliz basınında manşet oldu Cehennem acısını çekti

The Guardian'da yer alan haberde Andre Onana'nın hataları ön plana çıktı: " Altı gollü Galatasaray geriliminde Manchester United, Onana'nın hediyeleriyle mağlup oldu. Andre Onana, Manchester United'ın iki kez iki golle öne geçtiği maç sonunda turlama umutlarını pamuk ipliğine bağlı bıraktığı kötü bir gün daha geçirdi."

Haberin Devamı

Daily Mirror'ın haberinde Andre Onana'nın performansı eleştirildi: "Andre Onana bir kez daha takım arkadaşlarını hayal kırıklığına uğrattı. Manchester United İstanbul'da kazanması gereken bir maçı kazanmayı başaramadı."

Sky Sports'ta yer alan haberde ise, " İstanbul'da fırtınalı bir gecede Andre Onana'nın yaptığı iki hata ve Kerem Aktürkoğlu'nun müthiş golü, Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi umutlarını suya düşürdü" denildi.

Galatasaray - Manchester United maçı İngiliz basınında manşet oldu Cehennem acısını çekti

Manchester United'a yakınlığıyla bilinen Manchester Evening News'in haberinde, "United, Galatasaray'ı deplasmanda hiç yenememiş, daha önceki üç denemesinde deplasmanda gol bile atamamıştı. Bu kez gol attı ancak yine yenmeyi başaramadı" denildi.

BBC'nin haberinde Andre Onana'nın performansına vurgu yapıldı: "Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi umutları İstanbul'da bir kez daha suya düştü. Erik ten Hag'ın takımı çok doğru bir iş çıkardı ve iki kez iki gol öne geçti ancak Onana'nın yaptığı hatalar, United'ı A Grubu'nda alt sıralara itti."

Daily Mail'in haberinde ise, "Manchester United'ın elemelere katılma umutları çarşamba günü suya düştü. İstanbul'da sabaha kadar yağmur yağdı ama 'Cehennem' ateşini söndürecek kadar yağmadı. 30 yıl önce eski Ali Sami Yen Stadı'nın işkencelerine katlanan United, dün gece de yeni stadyumda lanetlenmişlerin acılarını çekti" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray - Manchester United maçı İngiliz basınında manşet oldu Cehennem acısını çekti

The Standard'ın haberinde gruptaki puan durumuna dikkat çekildi: "Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 16 şansı, Galatasaray'a karşı oynadıkları altı gollü gerilimin ardından pamuk ipliğine bağlı kaldı."

The Times'ta yer alan haberde son maçlar öncesi Manchester United'ın şansına atıfta bulunuldu: "Andre Onana işi korku filmine dönüştürdü. Manchester United'ın Old Trafford'daki son maçında Thomas Tuchel'in ekibini yenmesi gerekiyor ve diğer maçında berabere bitmesini bekleyecek."

Independent'in haberinde şu ifadeler kullanıldı: "Manchester United, Galatasaray geriliminde Şampiyonlar Ligi'nden ağır darbe aldı. Kulakları sağır eden bir gecede kaotik, heyecan dolu 3-3'lük bir beraberliğin ardından şansı pamuk ipliğine bağlı kaldı."

Yazarlar