Galatasaray Galatasaray'da Hakim Ziyech fırtınası! Andre Onana'dan inanılmaz hata

Galatasaray'da Hakim Ziyech fırtınası! Andre Onana'dan inanılmaz hata

29.11.2023 - 23:13 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da Hakim Ziyech muhteşem bir performans sergiledi. Manchester United'da Andre Onana'nın hatası dikkat çekti.

Galatasarayda Hakim Ziyech fırtınası Andre Onanadan inanılmaz hata

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Manchester United'ı konuk etti. Gol yağmuruna sahne olan müsabaka 3-3'lük beraberlikle sona erdi. Sarı-kırmızılı takımda Hakim Ziyech'in performansı mücadeleye damga vurdu.

Haberin Devamı

Faslı yıldızın 'maçın oyuncusu' ödülünü kazandığı gecede Manchester United'da Andre Onana'nın hataları dikkat çekti.

SERBEST VURUŞTA AĞLARI SARSTI

Manchester United'ın 2-0'lık üstünlüğüyle devam eden maçın 29'uncu dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına Hakim Ziyech geçti. Faslı yıldız, sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Andre Onana, kapattığı köşeden yerden gelen bu topta hamlede bulunamadı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

ONANA'DAN İNANILMAZ HATA

Müsabakanın 62'nci dakikasında Manchester United'ın 3-1'lik üstünlüğüyle sürerken sarı-kırmızılılar serbest vuruş kazandı. Galatasaray'da sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Hakim Ziyech orta yapmak yerine doğrudan kaleyi yokladı. Andre Onaan üstüne gelen bu topta inanılmaz bir hata yaptı. Andre Onana'nın tutmak istediği top sekti ve ağlarla buluştu. Hakim Ziyech, Manchester United karşısında ikinci kez serbest vuruştan gol attı.

Haberin Devamı

KEREM'E ASİST YAPTI

Karşılaşmanın 71'inci dakikasında Hakim Ziyech'in savunma arkasına pasında Kerem Aktürkoğlu çaprazda topla buluştu. 25 yaşındaki futbolcunun şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Kalan sürede başka gol olmadı ve 3-3'lük beraberlikle takımlar sahadan ayrıldı.

Opta'nın verilerine göre Şampiyonlar Ligi kariyerinin ilk frikik golünü Manchester United filelerine gönderen Hakim Ziyech, Eylül 2018'den (Eren Derdiyok vs Lokomotiv Moskova) bu yana turnuvanın grup ve sonrası aşamalarında frikik golü atan ilk Galatasaray oyuncusu oldu.

Galatasaray'da 2 gol ve 1 asistle maçı tamamlayan Hakim Ziyech, UEFA tarafından 'müsabakanın oyuncusu' ödülünün sahibi oldu.