Galatasaray Galatasaray Ndombele'yi paylaştı! Taraftar yorum yağdırdı

Galatasaray Ndombele'yi paylaştı! Taraftar yorum yağdırdı

18.11.2023 - 14:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da sezon başında Tottenham'dan büyük umutlarla kiralanan ancak şimdiye kadar beklentileri karşılamayan Ndombele'nin idman görüntüsü gündem oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlardan yorum yağdı.

Galatasaray Ndombeleyi paylaştı Taraftar yorum yağdırdı

Galatasaray'da performansı eleştirilen Tanguy Ndombele, milli arada eksikliklerini tamamlamak için çalışıyor. Ndombele'nin idman görüntüsü gündem oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlardan yorum yağdı.

Haberin Devamı

7 MAÇTA OYNADI
Bu sezon başında sarı-kırmızılı formayı sırtına geçiren Ndombele, Süper Lig'de 7 maçta görev aldı fakat bir türlü istenilen formu yakalayamadı.

Galatasaray Ndombeleyi paylaştı Taraftar yorum yağdırdı

OKAN BURUK: İLK GÜNKÜ GİBİ GÜVENİYORUM
Fransız yıldız fazla kilolarından kurtulmak için sıkı çalışmaya devam ediyor. Okan Buruk daha önceki basın toplantısında Ndombele ile ilgili soruya şu cevabı vermişti: "Ndombele ile ilgili ortaya atılan iddialar var. Yalanın her türlüsü kötü. Kulübümüz gereken işlemleri yapacaktır. Hamburger söylemiş, öyle olmuş böyle olmuş... Bu yalanı bir hafta sonra atmaları gerekiyordu. Daha doğru olurdu bu yalan! Ndombele yakın süre içinde bizimle birlikte olacak. Ona ilk günkü gibi güveniyorum.

Galatasaray Ndombeleyi paylaştı Taraftar yorum yağdırdı

ANTRENMAN FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI
Galatasaray, milli arada hazırlıklarını sürdürmeye devam etti. Sarı-kırmızılı kulüpten paylaşılan fotoğrafta Ndombele'ye yorum yağdı. Kilo verme eğiliminde olduğu belirtilen yıldız isim için bir kullanıcı; "N'Dombele kilo vermiş aslan" yorumunda bulundu.

İşte diğer yorumlar:
Haydi Ndombele sana çok güveniyoruz. 45 milyon aslanı mahcup etme.
Bu sefer herkes bereli Ndombele beresiz. Değişik bir arkadaş.
Bu sefer yağmurlu havada bere takmamış
Hocam şu ndbomleyi artık 11’e monte mi etsek
"Ndombele normal değil 40 derecede bere takıp yağmurda takmıyor."

Haberin Devamı

Galatasaray Ndombeleyi paylaştı Taraftar yorum yağdırdı

65 MİLYON EURO BONSERVİS
2019'un yaz transfer döneminde Lyon'dan Tottenham'a 65 milyon euro bedelle transfer olan Ndombele, o dönem Fransa Milli Takımı'na kadar yükselmiş ve adeta tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Piyasa değerini 65 milyon euroya kadar çıkaran 26 yaşındaki orta saha, üç sezonluk Tottenham kariyerinin ardından kiralık olarak eski kulübü Lyon'un ve Napoli'nin formalarını giymişti.

Yazarlar