FİBA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Nef galibiyetle başladı! Müthiş hücum performansı

Galatasaray Nef galibiyetle başladı! Müthiş hücum performansı

05.10.2022 - 23:42 | Son Güncellenme:

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Nef, deplasmanda Oostende'yi 92-78 mağlup etti.

Galatasaray Nef galibiyetle başladı Müthiş hücum performansı

Galatasaray Nef, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu mücadelesinde Belçika deplasmanında Oostende’yi müthiş bir hücum performansıyla yıktı, 92-78 ile Avrupa sezonunu galibiyetle açtı.

Haberin Devamı

Dee Bost’un müthiş oyunuyla maça giren ve Sadık’tan gelen katkı ile arayı açan Galatasaray ilk periyodu 29-19, devreyi de 51-39 önde bitirdi. Muhaymin’in de hücumdaki katkısıyla kontrolü hiç bırakmayan ve rakibini yaklaştırmayan temsilcimiz, maçta son çeyreğe de 74-58 galip girmeyi başardı.Ev sahibi ribaunt üstünlüğü ve dış şutlardaki yükselen yüzdesi ile maça tutunmaya çalışsa da hücumda müthiş bir yüzde yakalayan ve 5 oyuncusundan çift haneli skor katkısı alan Galatasaray, salondan da farklı galip ayrıldı. Temsilcimizde Dee Bost 23 sayıyla en skorer isim olurken, Sadık 15, Angola ve Morgan 11’er, Muhaymin de 10 sayıyla en skorer isimler oldu. Bu organizasyondaki temsilcilerimizden Bahçeşehir Koleji ise KK Igokea’yı 70-67 mağlup etti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı temsilcimiz, Belçika deplasmanında Oostende karşısında mükemmel hücum etti, Dee Bost’un 23 sayıyla yıldızlaştığı maçı farklı kazanarak Şampiyonlar Ligi’nde sezona galibiyetle girdi.