Galatasaray Galatasaray Nelsson'a söz verdi! Ramos şartı

Galatasaray Nelsson'a söz verdi! Ramos şartı

27.08.2023 - 12:29 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için son engel olan Molde'yi ilk maçta 3-2 mağlup eden sarı-kırmızılı takımda transfer gelişmesi yaşanıyor. Aslan'dan Victor Nelsson için Ramos şartı geldi.

Galatasaray Nelssona söz verdi Ramos şartı

Sergio Ramos’u kadrosuna katmak adına girişimlerini sürdüren Galatasaray’da İspanyol yıldızın transferi halinde stoperde planların değişme ihtimali ortaya çıktı. Aslan'dan Victor Nelsson için Ramos şartı geldi

Haberin Devamı

YUNUS LEICESTER CITY'DE
Bu arada Galatasaray, Yunus Akgün’ün 500 bin Euro kiralama ücreti ve 9 milyon Euro’luk şarta bağlı Transfer bedeli ile Leicester City’ye kiralandığını açıkladı. Yunus da “Burada olduğum için çok gururluyum. Harika bir sezon geçirmeyi umuyorum” diye konuştu.

8 NUMARA İÇİN GİRİŞİM
Galatasaray'ın bir süredir üst düzey bir 8 numara için girişimleri devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'da bu bölgede önemli bir değişim yaşanabilir. Berkan Kutlu'ya olan talipler, Fredrik Midtsjö ve Sergio Oliveira'nın gündeme gelen ayrılık ihtimalleri ile bu bölgede yeni isimler ortaya atılmış durumda.

MIDTSJÖ İÇİN SÜPER LİG EKİPLERİ DEVREDE
Molde maçında son dakikada attığı golle Galatasaray'a galibiyeti getiren Fredrik Midtsjö, halen takımdan ayrılmak istiyor. Daha çok forma şansı bulabileceği bir kulübe gitmek isteyen Norveçli orta saha oyuncusu için Süper Lig’den birkaç takımının devrede olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncunun, kendisine gelen teklifleri dinleyeceği ve buna göre geleceği adına bir karar alacağı bildirildi.

Haberin Devamı

SISSOKO GELMEYE HAZIR
Fransız medyası, Nantes’ın orta sahadaki yıldızı Moussa Sissoko için Galatasaray’ın devrede olduğunu duyurdu. Nantes’ın yollarını ayırmak istediği 34 yaşındaki futbolcunun Cim Bom’a gelmeye hazır olduğu belirtildi.

NELSSON'A SÖZ VERİLMİŞTİ
Geçtiğimiz yıl Sevilla’nın teklifini kabul eden Danimarkalı stopere “Sana ihtiyacımız var. Transferi son haftasında senin kadar iyi bir defans oyuncusu bulamayız. Galatasaray’da kal, şampiyon olalım, önümüzdeki yıl transferinde gerekli kolaylığı da sağlayacağız” denmişti.

RAMOS GELİRSE AYRILACAK
İşte Ramos imzayı atarsa Galatasaray’da Nelsson’a verdiği bu sözü tutacak. İspanyol stoperin, sarı-kırmızılıların 3 gün sonra oynayacağı maçta Molde'yi elemesi halinde Türkiye'ye gelerek imza atması bekleniyor.

İngiltere’de Tottenham’ın ardından Arsenal, Brighton ve Nottingham Forest da Nelsson’a talip oldu. Galatasaray, bugüne kadar Nelsson için ‘tok satıcı’ pozisyonunda oyuncusunu isteyen kulüplere 25 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini işaret etti. Ancak Ramos’un gelişi Galatasaray’ın Nelsson için pazarlık masasına oturmasını sağlayacak. Cimbom, 4 ekibinin talip olduğu Nelsson için taban rakamı 20 milyon Euro’ya indirerek görüşmelere başlayacak.

Haberin Devamı

AKLI TRANSFERDE İDDİASI
Galatasaray, bonussuz en az 20 milyon Euro’luk bonservis bedeline ‘evet’ diyecek. Sezon başındaki performansının da düşük olması üzerine ‘Aklı transferde’ yorumları yapılan Nelsson’un da Ramos’un gelişi ile ayrılması büyük olasılık kazanacak.

Yazarlar