Galatasaray Galatasaray, PSG ile anlaştı! İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam

Galatasaray, PSG ile anlaştı! İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam

16.07.2023 - 20:18 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray, bir transferi daha bitirdi. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcu Leandro Paredes'in transferi için kulübü PSG ile anlaştığı öğrenildi. Öte yandan Galatasaray'ın Arjantinli futbolcu için ödeyeceği rakam belli oldu.

Galatasaray, PSG ile anlaştı İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Sarı-kırmızılı ekip uzun süredir transfer görüşmeleri yaptığı ve artık imza aşamasına geldiği Leandro Paredes konusunda PSG ile anlaştığı öğrenildi. Bunun yanında yıldız futbolcu için ödenecek rakam belli oldu.

Haberin Devamı

KAAN AYHAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon devre arasında Sassuolo'dan kiralanan Kaan Ayhan'ın bonservisi alındı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki stoper için Serie A ekibine 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi.

ANGELINO OPSİYONLU KİRALANDI

Süper Lig devi, RB Leipzig'den Angelino'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. Sarı-kırmızılılar, İspanyol futbolcu için 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli ödedi. Angelino'nun satın alma opsiyonun 6 milyon euro olduğu aktarıldı.

Galatasaray, PSG ile anlaştı İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam

HALİL DERVİŞOĞLU, GALATASARAY'DA

Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nun sözleşme şartlarını KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki santrfor için Brentford'a 500 bin euro bonservis bedeli ödeneceğini duyurdu. Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu ve kulübü Brentford FC Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 500.000 Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 4 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, futbolcumuza 2023-2024 sezonu için net 20.000.000 TL sezonluk ücret ödenecek olup, sonraki sezonlarda ödenecek ücretler TÜİK’in açıklayacağı TEFE-TÜFE oranında artış yapılarak belirlenecektir."

ERDEN TİMUR AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Leandro Paredes tekliflerini yaptıklarını ve oyuncunun düşünme aşamasında olduğunu açıklamıştı.

Galatasaray, PSG ile anlaştı İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam

JUVENTUS AYRILIĞI RESMEN AÇIKLADI

İtalyan devi, Paris Saint-Germain'den kiralanan Leandro Paredes'in takımdan ayrıldığını duyurdu. Kulübün resmi internet sitesinde, 'Teşekkürler Leandro' başlıklı veda yazısında, "Leandro Paredes'in Juventus formasıyla macerası sona erdi. 1994 doğumlu orta saha oyuncusu kiralık olarak geçen sezonun ardından PSG'ye geri dönüyor.

Her şey için teşekkürler ve iyi şanslar Leandro" ifadeleri kullanıldı.

PAREDES İÇİN PSG İLE ANLAŞILDI!

Haberin Devamı

L'Equipe'nin haberine göre Galatasaray, bonservisi PSG'de olan Leandro Paredes transferi için Fransız temsilcisi ile anlaşıldığı öğrenildi. Arjantinli orta saha, Galatasaray'dan düşünmek için 1 hafta zaman istedi.

İŞTE ÖDENECEK RAKAM

Haberin detayında Galatasaray ve Paris Saint Germain, Leandro Paredes transferi için 6 milyon euro karşılığında anlaştı.

Galatasaray, PSG ile anlaştı İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam

LEANDRO PAREDES KİMDİR?

Leandro Peredes, 29 Haziran 1994 yılında San Justo, Arjantin'de dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine 2010 yılında Boca Juniors kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Chievo, Roma, Empoli, Zenit Saint Petersburg ve Paris Saint-Germain kulüplerinde oynadı. 180 cm boyundaki yıldız isim orta sahada görev alıyor.