Galatasaray Galatasaray, Sacha Boey'in alternatifini Portekiz'de buldu!

Galatasaray, Sacha Boey'in alternatifini Portekiz'de buldu!

06.06.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da sezonun parlayan yıldızlarından Sacha Boey, sezon sonunda sarı-kırmızılılardan ayrılmayı planlıyor. Galatasaray, Boey'den yaklaşık 20-25 milyon euro civarında bir gelir hedefliyor. Sarı-kırmızılılar, Boey'in takmdan ayrılma ihtimaline karşılık araştırmalara başladı. Portekiz'den genç yıldız sarı-kırmızılıların radarına girdi.

Galatasaray, Sacha Boeyin alternatifini Portekizde buldu

Galatasaray'da sezonun en çok çıkış yapan oyuncuların başında gelen Sacha Boey, Arsenal gibi devleri peşine taktı. Sarı-kırmızılılar, Sacha Boey'den yaklaşık 20-25 milyon euro civarında bir gelir hedefliyor. Galatasaray, Fransız yıldızın alternatifini Portekiz'de buld. Transfer için girişimler başladı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve ayrıntılar...

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN ICARDI AÇIKLAMASI

Sadece Türkiye’de değil, Avrupa arenasında da başarılı olmak isteyen Galatasaray Yönetimi, bu sezonki şampiyonluğun mimarı olan Icardi için şimdiden kolları sıvadı. Yönetim ve taraftarın önümüzdeki sezon da kalmasını çok istediği Arjantinli golcü için, Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin pozitif düşünce içinde olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılılar, transferi tamamlayabilmek için görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Konuyla ilgili Milliyet’e konuşan Galatasaraylı yöneticiler, “Paris Saint Germain tarafı kolay. Burada önemli olan Icardi’ni tavrı... PSG ile ilişkilerimiz iyi ve bu durum bizim için çok büyük avantaj. Icardi ise bir dünya starı. Çok güzel bir sene geçirdi” yorumunu yaptılar. Icardi’nin Türkiye’ye gelişinde aktif rol üstlenen menajer Gardi de, geçtiğimiz günlerde, “Bizim de bir pazarlığımız olacak” demesi, işin paraya dayandığını gösterdi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Sacha Boeyin alternatifini Portekizde buldu

SUAT SERDAR LİSTEDE

23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Alman Kicker'de çıkan habere göre; Galatasaray, Bundesliga'dan düşen Hertha Berlin'in Türk asıllı orta saha oyuncusu Suat Serdar için nabız yokladı. Galatasaray'ın 26 yaşındaki Alman milli orta saha oyuncusunu transfer etmek istediği ancak şu an sadece Hertha'nın talepleri ve Suat Serdar'ın transfer için istekli olup olmadığı aşamasında olduğu kaydedildi.

Suat Serdar ile Galatasaray dışında Mainz'ın da ilgilendiği belirtildi.

4 kez Alman Milli Takım forması giyen Suat Serdar, 2018 yazında Mainz'dan Schalke'ye 11 milyon euro, 2021 yazında ise Schalke'den Hertha Berlin'e 8 milyon euro bonservisle transfer oldu.

Hertha Berlin'de ön libero ve merkez orta saha olarak görev alan Suat Serdar, geçen sezon Bundesliga'da 34 maçın 32'sine çıktı ve 4 gol atıp 2' asist yaptı.

Galatasaray, Sacha Boeyin alternatifini Portekizde buldu

NELSSON, BOEY VE ZANIOLO YOLCU

Galatasaray'da Sacha Boey, Victor Nelsson ve Nicolo Zaniolo ile yolların ayrılması bekleniyor. Victor Nelsson için İngiliz kulüpleri 25 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etti. Danimarkalı yıldız Fenerbahçe maçında oyundan alındığı esnada taraftara veda etti. Galatasaray'da Sacha Boey'e önemli teklifler gelmeye başladı. Galatasaray yönetimi Sacha Boey için 20-25 milyon euroluk bir gelir hedefliyor. Ayrıca İtalyan devleri Milan ve Juventus, Nicolo Zaniolo için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar İtalyan yıldız için en az 30 milyon euro bekliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Nelsson, Sacha Boey ve Zaniolo'dan yaklaşık 80 milyon euroluk gelir hedeflenirken bu gelirin büyük bir bölümü yapılacak transferlere harcanacak. 

Galatasaray, Sacha Boeyin alternatifini Portekizde buldu

SACHA BOEY'İN ALTERNATİFİ BULUNDU

23. şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray, bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bu sezonki başarılı performansıyla başta İngiliz devi Arsenal olmak üzere birçok Avrupa ekibinin radarında olan Sacha Boey'un satılması halinde, sağ bek mevkisine transferi düşünülen isim belli oldu.

GÜNDEMDE SANTOS VAR

G.Saray, futbol kariyerine Estoril'de devam eden Portekizli sağ bek Tiago Santos'u aldı. 25 milyon euro gelir hedeflenen Boey'un olası satışı sonrasında bu transfer için resmi girişimlerin başlayacağı öğrenildi. Aslan, 22 yaşındaki Sacha Boey'un ayrılmasıyla birlikte bu mevkiyi yine 20 yaşında olan bir isimle doldurmuş olacak. Sağ bek, sağ açık ve sol açıkta da oynayabilen futbolcu, potansiyeli yüksek isimlerden biri olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Sacha Boeyin alternatifini Portekizde buldu

DEĞERİ 1 MİLYON EURO

Daha önce Benfica'ya da transferi gündeme gelen Santos'un bu sezonki maçlarının da takibe alındığı ve detaylı bir raporun teknik direktör Okan Buruk'a da sunulacağı gelen haberler arasında.

Tiago Santos'un, kulübü Estoril ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Bu sezon 30 maçta forma giyen futbolcu, takımına 6 asistlik katkı yaptı. Süratli ve teknik bir oyuncu olan Santos'a 1 milyon euro değer biçiliyor.