Galatasaray Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı! İmzaların atılması an meselesi

Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı! İmzaların atılması an meselesi

27.06.2023 - 12:01 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray aradığı sol beki buldu. Yayıncı kuruluş, sarı-kırmızılıların transferi yakın zamanda açıklayabileceğini öne sürdü.

Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı İmzaların atılması an meselesi

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 8 Temmuz'da Avusturya'da başlaması planlanan kampa en az 3 transferi yetiştirmek isteyen Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılılar yıldız futbolcunun transferini açıklamaya hazırlanıyor. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

PAREDES'LE ANLAŞMA TAMAM

Orta saha kurgusuna takviye yapmak isteyen Galatasaray, Paris Saint Germain'den Leandro Paredes konusunda önemli bir mesafe kat etti. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki orta saha ile anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcuyla yıllık 2 milyon 500 bin euro garanti ücret ödeyeceği öğrenildi. Öte yandan sarı-kırmızılılar, Leandro Paredes ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı.

Sarı-kırmızılıların yıldız futbolcuyu ikna etmesinde vatandaşı Mauro Icardi'nin büyük rol oynadığı vurgulandı. Paris Saint Germain'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Arjantinli futbolcunun bonservis pazarlığının devam ettiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların başarılı orta saha için 5 milyon euroluk bir bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı İmzaların atılması an meselesi

ZANIOLO'NUN MENAJERİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun menajeri Claudio Vigorelli, oyuncusu hakkında, "Transfer dönemi uzun, neler olacağını göreceğiz ama Galatasaray'da mutluyuz. Teklifler gelirse değerlendirilir." diyerek transfere yeşil ışık yaktı.

Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'la imzaladığı sözleşmesinde, 35 milyon Euro karşılığında serbest kalır maddesi yer alıyor.

Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı İmzaların atılması an meselesi

VEDAT MURIQI SÜRPRİZİ

Bir yandan Icardi'nin bonservisini almaya çalışan, diğer taraftan alternatif isimlerle görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bu doğrultuda rotayı İspanya'ya çevirdi ve eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi'yi gündemine aldı.

İspanya’da Mallorca formasıyla çok iyi bir sezon geçiren ve La Liga’da 15 gol atmayı başaran 29 yaşındaki futbolcunun transferi için Galatasaray’ın devrede olduğu belirtiliyor. Mallorca’nın sezon başında 8 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Kosovalı yıldızdan 20 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli beklediği de iddialar arasında yer alıyor.

Sarı-Kırmızılı kulüp, 8 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya kampına kadar yeni golcüsünü belirlemek istiyor. Icardi transferi gecikse bile, Galatasaray bu bölgeye mutlaka güçlü bir takviye yapmanın hesapları içinde. Muriqi dışında Dembele, Zapata ve Jovic gibi isimler listenin üst sıralarında bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı İmzaların atılması an meselesi

KAMPA KADAR EN AZ 3 TRANSFER

Galatasaray yönetimi 8 Temmuz'da Avusturya'da başlaması planlanan kampa kadar en az 3 transferi bitirmeyi hedefliyor. Sarı-kırmızılıların sol bek, orta saha ve forvet transferlerini Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme karşılaşmasına kadar tamamlaması bekleniyor.

Galatasaray'da orta saha transferi için Leandro Paredes ismi ön plana çıkarken sol bek listesinde ise Arsenal'den Nuno Tavares ve Leipzig'den Angelino isimleri gündemde yer alıyor.

Forvet transferinde Icardi'yle görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldızın alternatifi olarak düşündüğü ismi de Avusturya kampına yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor.

Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı İmzaların atılması an meselesi

ANGELINO TRANSFERİNDE GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

Galatasaray'da sol bek listesinin en üst sırasında Leipzig'den Angelino yer alıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ısrarla istediği yıldız futbolcu için çalışmalar sürüyor.

beINSports'ta yer alan habere göre Galatasaray, Angelino transferinde mutlu sona çok yakın.

Yayıncı kuruluşun haberinde şu ifadeler yer aldı:

Haberin Devamı

Transferde sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Galatasaray, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'da forma giyen sol bek oyuncusu Angelino ile yakından ilgileniyor.

Sarı Kırmızılı takım pazarlıklara devam ederken, satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin masada olduğu belirtildi.

Olumlu ilerleyen görüşmelerin ardından, Galatasaray'ın transferi yakın zamanda açıklaması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Hoffenheim formasıyla toplam 35 maça çıkan 26 yaşındaki İspanyol sol bek 1 gol 12 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı İmzaların atılması an meselesi

Yazarlar