Futbol Galatasaray transfer haberleri - 25 Ağustos Galatasaray transfer gündemi

Galatasaray transfer haberleri - 25 Ağustos Galatasaray transfer gündemi

25.08.2017 - 09:48 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer sezonunun sonu yaklaşırken eksik bölgelere takviye arayışını sürdürüyor. Teknik patron Igor Tudor alternatifli bir kadro için Galatasaray yönetiminden stoper transferi istiyor. İşte 25 Ağustos Galatasaray transfer gündemi...

Galatasaray transfer haberleri - 25 Ağustos Galatasaray transfer gündemi

Galatasaray transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri oldu. Galatasaray transfer ettiği ve gönderdiği oyuncular ile kadrosunu yeniden yapılandırdı. Stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray adaylarını belirledi. İşte Galatasaray'ın transferi için uğraştığı isimler...

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Arda Turan için son hamle

Süper Lig'in lideri Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, sarı kırmızılılar, Arda Turan için son hamleyi yapmaya hazırlanıyor.

Başkan Dursun Özbek'in transferdeki 1 numaralı hedefi; Arda Turan. Sarı-Kırmızılı takımın eski kaptınını getirip bombayı patlatmak isteyen Özbek ve kurmayları, bu transfer için seferber olmuş durumda. Cim Bom, Katalan ekibini kiralama formülüyle ikna etmek için büyük çaba sarf ediyor.

Barcelona'nın önceliği ise oyuncusunu bonservisiyle göndermek. Taraflar arasındaki temaslar iyice sıklaşırken, Arda'nın menaceri Ahmet Bulut da Barça'ya sıkı pres uyguluyor. Oyuncusunun tek talibinin Galatasaray olduğunu belirten Bulut, Barcelonalı yöneticiler ile Monaco'daki Şampiyonlar Ligi kura çekiminde bir araya geldi. Transferin bitmesi için Arda Turan elinden geleni fazlasıyla yapıyor.

Haberin Devamı

ŞANS BULMASI ZOR

Kulübüyle görüşen ve kendisine kolaylık gösterilmesini isteyen yıldız futbolcu, tercihinin Galatasaray olduğunu iletti. Barcelona orta sahaya Paulinho'yu alırken, Chelsea'den Willian için de büyük uğraş veriliyor. Mevcut ortamda Arda'nın Barça'da şans bulması neredeyse imkansız gözüküyor.

''Bırakın gideyim!''

Girona’da oynamayı reddeden Belçikalı stoperin, “Bırakın, Türkiye’ye gideyim” dediği belirtildi. Sarı-kırmızılılar, şartları istediği seviyeye çekerse Denayer’i KAP’a bildirecek.

Transferde önceliği sol beke veren Cimbom'da stoper bölgesi için Manchester City'li Jason Denayer için girişimler sürüyor... Belçikalı futbolcunun tekrardan Galatasaray' a dönmek istemesi Aslan'ın en büyük kozu. Sıkıntı ise sarı-kırmızılı ekibin Denayer'i kiralamak, City'nin ise bonservisiyle satmak istemesi... Girona'ya gönderilmek istenmesine "Girona, La Liga'ya yeni yükselmiş, küçük bir şehir. Aradığım bu değil" diyerek karşı çıkan Denayer'in, City yönetimi ile görüşerek, Galatasaray'a transferine izin verilmesini istediği gelen haberler arasında...

ERGÜN: ONU İSTİYORUZ

Sportif direktör Cenk Ergün de, "Denayer bize dönmek istiyor. Biz de onu almak istiyoruz" diyerek bu transfer için istekli olduklarını açıklamıştı. City'nin şartları istenen seviyeye çekilirse 22 yaşındaki oyuncu için KAP'a bildirim yapılacak.

Haberin Devamı

Asamoah’a G.Saray izni

G.Saray’la anlaşan ve Juventus’un onayını bekleyen Kwadwo, “Görüşmeler sürüyor” diyerek hocası Appiah’tan izin alıp, Gana Milli Takımı’na gitmedi.

Kwadwo Asamoah transferinde geri sayıma geçildi... 28 yaşındaki sol bek, Galatasaray'ın 4 yıllık kontrat teklifini kabul etmişti. Transfer için Juventus'un onayı bekleniyor. Tecrübeli oyuncu, Gana Milli Takımı'ndan aldığı daveti de geri çevirdi. Gana basını, Asamoh'ın Gana Milli Takımı'nın hocası Kwesi Appiah'tan sakat olmamasına rağmen izin aldığını yazarken, bu hamleyi G.Saray'a transferin netleştirmek için yaptığı ileri sürüldü.

JUVE YERİNE 2 ADAY BULDU

Juventus, Asamoah'ın yerine oyuncu arıyor. İtalyan ekibinin Porto'dan Ricardo Pereira ve Schalke'li Benedikt Höwedes'le görüştüğü, iki oyuncudan birisini kadrosuna katması durumunda Asamoah'ın transferine izin vereceği ifade edildi.

Haberin Devamı

İki uçak kalkışa hazır!

Kadroda düşünülmeyen Ryan Donk'a İspanya 2. Lig takımlarından Valladolid talip oldu. Hollandalı oyuncu ile ayrılık için görüşmeler sürüyor. Donk geçen sezon da Betis'te kiralıktı. İkinci uçak ise Sinan Gümüş için kalkacak. Yönetim; Benfica, Napoli ve Alman takımlarından teklif alan Gümüş için istediği bonservisi düşürüp, kadroda yer açacak.

Lionel Carole’a 3 talip

Asamoah'ın transferinin ardından gönderilmesi beklenen Lionel Carole'a eski kulübü Troyes'un resmi teklif yaptığı bildirildi. 26 yaşındaki oyuncu ile Nantes ile Marsilya da ilgileniyor... Yönetim, Asamoah işi henüz kesinleşmediği için görüşmeleri ağırdan alıyor. Bu satıştan en az 1-2 milyon euro bonservis geliri bekleniyor.

Yazarlar