Galatasaray Galatasaray transfer için geri sayımda! Yıllık 4 milyon euro

Galatasaray transfer için geri sayımda! Yıllık 4 milyon euro

19.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Galatasaray, Avrupa'da ses getirecek bir ismin daha peşine düştü. Sarı-kırmızılıların uzun süredir peşinde olduğu golcü futbolcu için geri sayıma geçtiği öğrenildi. Transfer operasyonunun tüm detaylarına MİLLİYET ulaştı.

Galatasaray transfer için geri sayımda Yıllık 4 milyon euro

Okan Buruk yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray, dünyaca ünlü yıldızları gözüne kestirdi. Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi ses getirecek transferlere imza atan sarı-kırmızılılar, golcü oyuncunun peşinde düştü. Transfer operasyonunun tüm ayrıntılarına MİLLİYET ulaştı.

Haberin Devamı

SAVUNMA HATTINA YENİ TAKVİYELER

Dursun Özbek yönetiminin Okan Buruk'la sözleşme imzalamasının ardından savunma hattına yıldız isimler dahil edildi. Sarı-kırmızılılar ilk olarak Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna kattı. Süper Lig devi kısa bir süre sonra Altay'dan Kazımcan Karataş'la anlaşma sağladı. Sacha Boey ve Omar Elabdellaoui'nin bir türlü istenen performansı gösterememesi sonrası Galatasaray, sağ bek rotasyonuna Leo Dubois'i ekledi.

Galatasaray transfer için geri sayımda Yıllık 4 milyon euro

ORTA SAHA SİL BAŞTAN

Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'yla geçtiğimiz sezon istenen performansı sergileyemeyen Galatasaray orta saha kurgusunu sil baştan değiştirdi. Süper Lig devi, Porto'dan Sergio Oliveira'yı kadrosuna dahil etti. AZ Alkmaar'da dikkat çeken Fredrik Midtsjö ile anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılılar orta saha kurgusuna son olarak Arsenal'dan Lucas Torreira'yı dahil ettti.

Haberin Devamı

HÜCUM HATTINA YILDIZLAR GELDİ

Galatasaray'da gol yollarında yaşanan sıkıntının giderilmesi için yeni isimlerle anlaşma sağlandı. Benfica'dan Haris Seferovic satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralandı. Napoli'den ayrılan Belçikalı yıldız Dries Mertens'le 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Galatasaray transfer için geri sayımda Yıllık 4 milyon euro

SÖZLEŞME FESİHLERİ

Süper Lig devinde sözleşmesi sona eren isimlerin yanı sıra kadroda düşünülmeyen oyuncularla da yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda Mbaye Diagne, Aytaç Kara ve Jesse Sekidika'nın sözleşmeleri feshedildi. Süper Lig devinden kiralık olarak ayrılan isimler de oldu. Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed, Avrupa'dan takımlara satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Charleroi, Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullandı. Marcao, Sevilla'ya 12 milyon euro artı bonuslar karşılığında imza attı.

MİDSTJÖ ŞOKU

Galatasaray’da Ümraniye maçı öncesi Midtsjö şoku yaşanıyor. Önceki gün sol arka alt adale grubunda ağrı hisseden Fredrik Midtsjö’nün dün yapılan MR tetkiklerinde 2. derece zorlanma ve kanama tespit edildi. Norveçli oyuncunun 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Diğer taraftan Leo Dubois tedavisinin ardından takımdan ayrı koşu çalışmalarına başladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer için geri sayımda Yıllık 4 milyon euro

ANDREA BELOTTİ'DE GERİ SAYIM

Galatasaray'da uzun süredir devam eden golcü arayışlarında sona gelindi. Dursun Özbek ve yönetimi Andrea Belotti için sona yaklaştı. 28 yaşındaki santrforun adım adım Süper Lig devine yaklaştığı öğrenildi.

ASLAN PES ETMEDİ

Transferde önceliği İtalya’da kalmak olan ve Roma’ya resmi imza atması beklenen Belotti’nin durumunu yakında takip eden sarı-kırmızılılar yeniden devreye girdi. İtalya dışına çıkma ihtimali durumunda Belotti’yi başka bir takıma kaptırmak istemeyen Cim-Bom, maddi yönden en iyi şartları sunan kulüp oldu.

Galatasaray transfer için geri sayımda Yıllık 4 milyon euro

4 MİLYON EURODAN 4 YILLIK KONTRAT

Galatasaray’ın boşta olan Belotti’ye seneliği 4 milyon eurodan 4 yıllık kontrat önerdiği belirlendi. Roma ve Nice de dahil olmak üzere dünyaca ünlü İtalyan golcü için bu rakamlara yaklaşan bir takım olmadığı öğrenildi. Bir ay önce kurulan temasta kesinlikle İtalya’da kalacağını söyleyen Andrea Belotti’nin Roma’ya imza atmaması halinde Galatasaray’ın cazip teklifini geri çevirmeyeceği iddia edildi. Diğer taraftan adı yine Galatasaray’la anılan Mauro Icardi konusundaki iddialar sarı-kulüp kaynakları tarafından kesin bir dille yalanlandı.

Haberin Devamı