Galatasaray Galatasaray transfer teklifini yaptı! İşte gözden çıkarılan bedel

Galatasaray transfer teklifini yaptı! İşte gözden çıkarılan bedel

21.08.2022 - 21:04 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sol bek transferi için çalışmalar başladı. Patrick van Aanholt'un performansını yetersiz bulan kurmaylar, Milan'ın tecrübeli futbolcusu için teklif yaptı. Ayrıntılara MİLLİYET ulaştı.

Galatasaray transfer teklifini yaptı İşte gözden çıkarılan bedel

Galatasaray'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde sürpriz bir hamle geldi. Sarı-kırmızılılar, Milan'ın sol beki için girişimlere başladı. Süper Lig devinin yaptığı transfer teklifinin detaylarına MİLLİYET ulaştı.

Haberin Devamı

OZORNWAFOR'DA OPSİYON DEVREDE

Belçika ekiplerinden Charleroi, Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullandı. 23 yaşındaki stoper için sarı-kırmızılılara 100 bin euro ödendi. Nijeryalı futbolcu sezon başlamadan Sochaux'a kiralandı. Belçika temsilcisinin sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurduğu öğrenildi.

ABDÜLKERİM İMZALADI

Galatasaray'da kurmaylar savunma hattına yerli takviyesinde bulundu. Süper Lig devi, geçtiğimiz sezon Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna kattı. Abdülkerim Bardakcı için yeşil-beyazlılara 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Galatasaray transfer teklifini yaptı İşte gözden çıkarılan bedel

MARCAO, SEVİLLA'YLA ANLAŞTI

Süper Lig devinde savunma hattının vazgeçilmezi Marcao, Sevilla'nın yolunu tuttu. La Liga ekibi uzun süredir peşinde olduğu 26 yaşındaki stoper için sonunda sarı-kırmızılıları ikna etti. Sevilla, Marcao için 12 milyon euro artı bonuslar içeren bir teklifle Galatasaray'la anlaşma sağladı. Marcao'nun sonraki satışından sarı-kırmızılıların pay alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

ALPASLAN, EYÜPSPOR'A KİRALANDI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon istenilen performansı sergileyemeyen Alpaslan Öztürk'le de yollar ayrıldı. Süper Lig devi 28 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar Eyüpspor'a kiraladı. Eyüpspor'un yolunu tutan Alpaslan Öztürk, sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek.

Galatasaray transfer teklifini yaptı İşte gözden çıkarılan bedel

VAN AANHOLT GÖZDEN ÇIKARILDI

Süper Lig devinde Patrick van Aanholt gösterdiği performansla teknik heyetten geçersiz not aldı. Tecrübeli sol bek yetersiz performansı nedeniyle gözden çıkarıldı. Süper Lig devinde sol bek için gerekli hamle yapıldı.

YENİ SOL BEK MİLAN'DAN

Galatasaray, Milan'dan Fode Ballo-Toure için resmi transfer teklifinde bulundu. Süper Lig devinin Serie A ekibine yaptığı teklifin detaylarına MİLLİYET ulaştı. 25 yaşındaki sol bek için sarı-kırmızılılar 2 milyon 500 bin euroluk bir transfer teklifinde bulundu.

MİLAN 5 MİLYON EURO İSTEDİ

Galatasaray'ın 2 milyon 500 bin euroluk önerisi Milan tarafından olumlu karşılanmadı. Serie A devi, sarı-kırmızılılardan Fode Ballo-Toure için 5 milyon euro istedi. Süper Lig devi bu gelişmenin ardından yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralama formülüyle kadrosuna katmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer teklifini yaptı İşte gözden çıkarılan bedel

Senegalli sol bekin güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. 25 yaşındaki futbolcunun Milan'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.