Galatasaray Galatasaray transferde gözünü kararttı! İşte Okan Buruk-Erden Timur toplantısından çıkan karar

Galatasaray transferde gözünü kararttı! İşte Okan Buruk-Erden Timur toplantısından çıkan karar

31.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi saf dışı bırakarak Şampiyonlar Ligi biletini kapan Galatasaray transferde gözünü karattı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Molde maçının ardından transfer zirvesi gerçekleştirdi.

Galatasaray transferde gözünü kararttı İşte Okan Buruk-Erden Timur toplantısından çıkan karar

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi biletinin alınmasının ardından gözler transferlere çevrildi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erdem Timur, Molde maçı sonrası transfer zirvesi gerçekleştirdi. İşte Galatasaray'da yaşanan son gelişmeler ve transfer zirvesinden çıkan karar...

Haberin Devamı

GÖZLER MONACO'DA

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki rakipleri bugün gerçekleştirilecek kura çekiminde belli olacak.

Monaco’daki Grimaldi Forum’da TSİ 19.00’da başlayacak kura seremonisinde toplam 32 takım dörderden 8 gruba ayrılacak. Eşleşmeler takımların ayrıldığı dört torba üzerinden belirlenecek. İlk torbada Avrupa’nın ilk iki liginin şampiyonlarının dışında UEFA ülke sıralamasında en üst basamaklardaki ülkelerin ulusal lig şampiyonları yer alıyor.

BAŞKAN ÖZBEK KATILACAK

Büyük bir heyecanla takip edilecek kura çekiminde diğer torbalardaki kulüpler ise kendi kat sayı puanlarına göre sıralandı. Şampiyonlar Ligi’ne tarihinde 17. kez katılma hakkı kazanan temsilcimiz Galatasaray dördüncü torbada yer aldı. Cim-Bom ilk üç torbadan birer ekiple aynı grupta buluşacak. Sarı-kırmızılı kulübü kurada bugün Fransa’ya gidecek olan Başkan Dursun Özbek, 2. Başkan Metin Öztürk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur temsil edecek.

Haberin Devamı

Galatasaray transferde gözünü kararttı İşte Okan Buruk-Erden Timur toplantısından çıkan karar

BERKAN KUTLU, GENOA'DA

Genoa’ya transfer oldu. İtalyan ekibinin 25 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılara 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyeceği ayrıca sözleşmede 3.5 milyon euroluk satın alma opsiyonun bulunacağı öğrenildi. Berkan’ın bu sabah İtalya’ya giderek sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi.

Galatasaray transferde gözünü kararttı İşte Okan Buruk-Erden Timur toplantısından çıkan karar

MIDTSJO'DEN SONRA OLIVEIRA DA YOLCU

Midtsjö’den sonra Sergio Oliveira da takımdan ayrılıyor. Sarı-kırmızılılar bir taraftan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ise kontenjan açmak için bazı isimlerle vedalaşmaya hazırlanıyor.

Midtsjö için Pendikspor ile anlaşan Cim-Bom’da Molde maçında forma şansı bulamayan ve sezona kötü başlayan Oliveira’nın da ayrılması gündeme geldi.

İspanya, İtalya ve Almanya’dan çeşitli teklifler alan Portekizli futbolcunun, sarı-kırmızılı kulüp ile 3 sene daha kontratı bulunuyor. Galatasaray’da senelik 2 milyon 750 bin euro alan Oliveira’nın durumu kısa süre içinde netlik kazanacak.

Galatasaray transferde gözünü kararttı İşte Okan Buruk-Erden Timur toplantısından çıkan karar

KRİTİK TARİH 4 EYLÜL

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi biletini kaptı, yeni transferler için düğmeye bastı. Molde’yi rövanşta da yenerek Devler Ligi’nde gruplara kalan Cim-Bom’da maçtan sonra geç saatlere kadar transfer zirvesi gerçekleştirildi. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile Teknik Direktör Okan Buruk arasında yaklaşık 2 saat süren toplantıda önemli kararların alındığı belirlendi. Sarı-kırmızılıların özellikle 4 Eylül’de UEFA’ya verilecek listeye eklenecek isimlerle ilgili çok titiz bir çalışma içinde olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

YENİ TAKVİYELER YOLDA

Avrupa’nın önemli liglerinde transferin yarın sona erecek olmasından dolayı sabırlı davranan ve işi son ana bırakan sarı-kırmızılılar özellikle 8 numara konusunda ortaya çıkacak fırsatı kovalıyor. Erden Timur ile Okan Buruk arasındaki zirvede ağırlıklı olarak bu konunun ele alındığı öğrenildi. Galatasaray’a gelmek için gruplara kalma şartı koyan Sergio Ramos konusunda son detayların üzerinde çalışan sarı-kırmızıların, eline geçen bu kozu kullanacağı ve İspanyol stoper için şartların zorlanacağı kaydedildi.

Galatasaray transferde gözünü kararttı İşte Okan Buruk-Erden Timur toplantısından çıkan karar