Galatasaray Galatasaray, yıldız futbolcu ile prensipte anlaştı! Fabrizio Romano duyurdu

Galatasaray, yıldız futbolcu ile prensipte anlaştı! Fabrizio Romano duyurdu

08.07.2023 - 18:58 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir süredir listesinde olduğu yıldız oyuncuyla anlaşma sağladığı öğrenildi.

Galatasaray, yıldız futbolcu ile prensipte anlaştı Fabrizio Romano duyurdu

Geride kalan sezonun şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon için de aynı başarıyı göstermek istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, transfer çalışmalarına devam ederken bir süredir listede olan yıldız futbolcu ile prensipte anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

KULÜPTE YOĞUN MESAİ

Hem Icardi’nin hem de kulübü PSG’nin maddi taleplerini sorunsuz şekilde karşılamak isteyen Galatasaray Yönetimi, finansal arayış açısından da boş durmuyor. Tüm yönetim, Icardi transferine sponsor bulmak üzere seferber olmuş durumda. Birçok önemli firmanın kulübe olumlu geri dönüş yaptığı, dolayısıyla sponsorların hazır olduğu bildirildi.

Galatasaray, yıldız futbolcu ile prensipte anlaştı Fabrizio Romano duyurdu

SOL BEK TRANSFERİ BİTİYOR

Galatasaray, yeni sezon öncesi özellikle sol bek pozisyonuna bir takviye gerçekleştirmek istiyordu. Sarı-Kırmızılılar'da Emre Taşdemir'in de biten sözleşmesi sonrası bu bölgede tek tercih olarak Kazımcan Karataş öne çıkıyordu. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki eleme maçları öncesi bu bölgeye bir takviye için girişimleri sürüyordu.

Haberin Devamı

BİRÇOK İSİM GÜNDEME GELMİŞTİ

Sol bek transferi konusunda Galatasaray'ın dikkat çekici bir listesi vardı. Sarı-Kırmızılılar'ın bu pozisyona ilişkin transfer listesinde Angelino, Borna Sosa, Nuno Tavares gibi isimler öne çıkmıştı.

Galatasaray, yıldız futbolcu ile prensipte anlaştı Fabrizio Romano duyurdu

ANGELINO İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fabrizio Romano, Galatasaray'ın bonservisi Leipzig'de bulunan sol bek Angelino ile anlaşma sağladığını duyurdu. Sarı-Kırmızılılar ve İspanyol sol bek arasında hiçbir pürüz bulunmadığı ve anlaşmanın tam anlamıyla sağlandığı ifade ediliyor.

TEK TERCİHİ GALATASARAY

Fabrizio Romano, Angelino'nun başka tekliflere kapıyı kapattığını da ifade etti. Tecrübeli sol bekin sadece Galatasaray forması giydiğini belirten Romano, bundan sonraki süreçte transferin resmileşmesinin Galatasaray ile Leipzig arasında gerçekleşecek anlaşmaya kaldığını belirtti.

OKAN BURUK'UN GÖZDESİYDİ

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un sol bek için öncelikli tercihinin Angelino olduğu iddia edilmişti. 20 Ekim 2020'de Okan Buruk yönetimindeki Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında Leipzig ile deplasmanda karşı karşıya gelirken Angelino, ilk yarıda attığı 2 golle maça damga vurmuş ve Alman ekibinin mücadeleden 2-0'lık sonuçla galip ayrılmasını sağlamıştı.

Galatasaray, yıldız futbolcu ile prensipte anlaştı Fabrizio Romano duyurdu