Galatasaray Galatasaray'a Brezilya'dan genç yıldız! Milan da peşinde

Galatasaray'a Brezilya'dan genç yıldız! Milan da peşinde

04.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Berkay Yılmaz transferinde sona yaklaşan kurmaylar, sürpriz bir hamlede daha bulundu. Sarı-kırmızılıların, Milan'ın da peşinde olduğu genç yıldızı takip ettiği aktarıldı.

Galatasaraya Brezilyadan genç yıldız Milan da peşinde

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Sarı-kırmızılıların, Brezilya temsilcisinde forma giyen genç sol bekin durumunu yakından izlediği belirtildi.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray, Brezilya Serie A ekibi Palmeiras'ın genç sol beki Vanderlan'ın peşine düştü. Sarı-kırmızılıların, genç sol bek için teklif yapmaya hazırlandığı aktarıldı.

Vanderlan için devrede olan tek kulübün Galatasaray olmadığı belirtildi. Genç sol beke Milan ve Rennes'in de ilgi gösterdiği kaydedildi.

Vanderlan'ın Palmeiras ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'de sona erecek. 21 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

BERKAY YILMAZ'LA ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray, Angelino'yla yollarını ayırmaya hazırlandığı dönemde Berkay Yılmaz'la da görüşmelerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların genç sol bekle transfer için anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Skorer'in edindiği bilgiye göre; Galatasaray'da idareciler, Berkay Yılmaz transferi için Freiburg ile pazarlıklarını sürdürüyor. Freiburg'un genç takımında oynayan Berkay Yılmaz, bu sezon 9 müsabakada şans buldu. 18 yaşındaki sol bek bu mücadelelerde 1 gol sevinci yaşadı ve takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

Freiburg'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Berkay Yılmaz'ın güncel piyasa değeri 250 bin euro.