Galatasaray Galatasaray'a dünya yıldızı! Transfer için önerildi

Galatasaray'a dünya yıldızı! Transfer için önerildi

05.08.2022 - 18:54 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında Antalyaspor'a konuk olacak Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda Lucas Torreira ile anlaşma sağlanmasının ardından ağırlık savunmaya verildi. Süper Lig devine stoper pozisyonu için iki dünya yıldızı önerildi.

Galatasaraya dünya yıldızı Transfer için önerildi

Okan Buruk yönetiminde yeni sezonun ilk haftasında Antalyaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek Galatasaray'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Süper Lig devinde savunmaya takviye için arayışların devam ettiği dönemde gündeme iki yeni isim dahil edildi. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

TAKIMA YILDIZ İSİMLER

Galatasaray'da Okan Buruk'un transfer raporu doğrultusunda hareket eden kurmaylar transfer döneminde takıma oldukça önemli isimleri dahil etti. Sarı-kırmızılılar, Türk oyuncular Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'la uzun süreli sözleşmeler imzaladı. Benfica'dan Haris Seferovic sezon sonuna kadar kiralandı. Sergio Oliveira, Fredrik Midtsjö ve Leo Dubois transfer edildi.

Galatasaraya dünya yıldızı Transfer için önerildi

AYRILIKLAR YAŞANDI

Süper Lig devinde gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncuların yanı sıra kiralık ve bonservisiyle vedalaşılan futbolcular da oldu. Süleyman Luş ve Alpaslan Öztürk kiralık olarak Spor Toto 1. Lig'e gönderildi. Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi. Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed, satın alma opsiyonlarıyla birlikte Avrupa'dan takımlara kiralandı. Charleroi, Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullandı. Süper Lig devinde ayrılması en çok dikkat çeken isim Marcao oldu. Brezilyalı stoper, La Liga ekiplerinden Sevilla ile transfer için anlaştı. Sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki savunmacının bonservisinden büyük bir gelir elde etti.

Haberin Devamı

STOPER ARAYIŞLARI HIZLANDI

Marcao'nun veda etmesi ve Victor Nelsson'a da Avrupa'dan takımların talip olmasının ardından sarı-kırmızılılarda stoper arayışları başladı. Bu doğrultuda gündeme gelen isimlerden birisi Daniele Rugani oldu.

Galatasaraya dünya yıldızı Transfer için önerildi

NELSSON'UN YERİNE RUGANİ

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Brezilyalı stoper Marcao'ya yaptığı baskıyla oyuncuyu Galatasaray'dan koparan Sevilla'nın Sportif Direktörü Monchi, şimdi de aynı taktiği Nelsson üzerinde deniyor. Danimarkalı stoperle anlaştığı öğrenilen Monchi'nin, 12 milyon euro bonservis bedeliyle transferi bitirmek istediği ortaya çıktı

Galatasaraya dünya yıldızı Transfer için önerildi

BEKLENTİ 25 MİLYON EURO

Galatasaray'ın bu transferde Marcao gibi davranmayacağı ve Nelsson'un 25 milyon euroluk serbest kalma bedelinin ödenmesini talep etttiği belirtildi. Monchi'nin teklifini yükseltip yükseltmeyeceği kısa süre içinde netleşecek. Ancak Nelsson'un da Marcao gibi, "Ben gitmek istiyorum" restini çekmesi ihtimaline karşılık, alternatif stoper arayışı başladı.

Haberin Devamı

BONSERVİSİYLE TRANSFER

Juventus'un 28 yaşındaki stoperi Daniele Rugani'yi gözüne kestiren Galatasaray, İtalyan kulübüne ilk teklifini yaptı. Juve'nin daha önce birkaç kez kiralık verdiği 1.90'lık savunmacı, yeni sezonda da rotasyonda düşünülüyor. Galatasaray bu fırsatı değerlendirip, İtalyan futbolcuyu bonservisiyle renklerine bağlamaya çalışacak.

İKİ YILDIZ ÖNERİLDİ

Galatasaray'da kurmaylar Abdülkerim Bardakcı'nın transferinin ardından Marcao'nun veda etmesi sonrası savunmaya takviye için arayışlarını hızlandırdı. Bu doğrultuda sarı-kırmızılılara menajerler aracılığıyla iki deneyimli stoper önerildi.

Galatasaraya dünya yıldızı Transfer için önerildi

LOVREN VE BOATENG

Zenit forması giyen 32 yaşındaki Hırvat stoper Dejan Lovren, sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine girdi. Ayrıca Olimpik Lyon forması giyen Jerome Boateng menajerler tarafından Galatasaray'a teklif edildi. İki oyuncunun da Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.

Galatasaraya dünya yıldızı Transfer için önerildi

OKAN BURUK KARAR VERECEK

Dejan Lovren ve Jerome Boateng ile ilgili son kararı teknik direktör Okan Buruk ve Galatasaray transfer komitesinin vereceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Yazarlar