Fenerbahçe Phillip Cocu'dan 'Fenerbahçe' tepkisi

Phillip Cocu'dan 'Fenerbahçe' tepkisi

27.08.2023 - 16:09 | Son Güncellenme:

Takımının Twente ile yapacağı maçın, bu takımın Avrupa kupalarındaki Fenerbahçe karşılaşması nedeniyle ertelenmesine tepki gösteren Vitesse teknik direktörü Cocu, "Bu durum Hollanda futbolunun yararına ama ben şahsen bundan hoşlanmıyorum" dedi.

Phillip Cocudan Fenerbahçe tepkisi

Şampiyonlar Ligi play-off turu nedeniyle bazı ülkelerde maçlar iptal edildi. Bu turda oynayan takımların ulusal liglerinde oynacakları karşılaşmalar ertelenerek, Avrupa kupası maçlarına yoğunlaşmaları hedeflendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bu turdaki rakibi olan ve sarı-lacivertlilerin ilk maçta 5-1 yendiği Twente de bu ekipler arasında yer alıyor. Kırmızı-beyazlıların Vitesse ile bu hafta sonu yapacağı maç bir ay sonraya ertelendi. Bu durum Vitesse teknik direktörü Phillip Cocu'nun hoşuna gitmedi. Deneyimli teknik adam, De Gelderlander'e yaptığı açıklamada takımının bu maçının ertelenmesine tepki gösterdi.

'BU ANLAŞMAYA DESTEKLİYORUM'

Hollanda Futbol Federasyonu'nun kararını anlayışla karşıladığını belirten Cocu "Bu anlaşmayı destekliyorum. Bu durum Hollanda futbolunun yararına. Ama ben şahsen bundan hoşlanmıyorum, bu konuda yanlış anlaşılma olmasın. Sezona daha yeni başladık. Bu süreç, hazırlık ve gelişmeyi de içeriyor. Şu ana kadar iki maç oynadık ve sonra zaten boştayız" dedi.

Haberin Devamı

'RİTMİMİZ BOZULUYOR'

Vitesse önümüzdeki hafta sonu AZ ile karşılaşacak, bir sonraki hafta ise milli maç haftası başlayacak. Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Cocu bu konuda şunları söyledi: "Önümüzdeki hafta AZ'ye karşı oynayacağız. Ama bir hafta sonra milli maç var. Bu yüzden tekrar oynamayacağız. Bu da ritmi bozuyor."

 

Yazarlar