Galatasaray Galatasaray'a genç sol bek! Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray'a genç sol bek! Transfer görüşmeleri başladı

26.01.2023 - 19:37 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sol bek arayışlarının devam ettiği dönemde gündeme sürpriz bir oyuncunun geldiği iddia edildi. Sarı-kırmızıların Uğur Çiftçi ve Güray Vural transferlerinde henüz somut adım atamaması nedeniyle genç yıldız adayı için görüşmelere başladığı kaydedildi.

Galatasaraya genç sol bek Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Patrick van Aanholt'un formsuzluğu ve Kazımcan Karataş'ın sakatlığı sonrası sağ bek Leo Dubois'e sol bekte şans veren Okan Buruk'un ara transfer döneminde bir sol bek takviyesi istediği kaydedildi. Uğur Çiftçi ve Güray Vural transferlerinde olumlu bir sonuç alamayan sarı-kırmızılıların genç sol bek ve kulübüyle transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Patrick van Aanholt'un performansından memnun kalmayan sarı-kırmızılılarda Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş'ın sakatlık problemleri nedeniyle ilk olarak Güray Vural gündeme gelmişti. Sarı-kırmızılılar ile Antalyaspor arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştı. Sarı-kırmızılılar bunun üzerine sol bek pozisyonu için alternatiflere yöneldi.

Galatasaraya genç sol bek Transfer görüşmeleri başladı

UĞUR ÇİFTÇİ'YE 'TAŞ'DEMİR ENGELİ

Galatasaray'da gündeme gelen diğer isim Uğur Çiftçi oldu. Sarı-kırmızılılar, Sivasspor'da gösterdiği istikrarlı performansla dikkat çeken tecrübeli sol bek için kırmızı-beyazlılarla prensipte anlaşma sağladı. Uğur Çiftçi'nin yerine Sivasspor'a transfer olması planlanan Emre Taşdemir ise bu teklife olumsuz yaklaştı. Emre Taşdemir'in Sivasspor'a imza atmaması nedeniyle bu transfer henüz netlik kazanmadı.

Haberin Devamı

SELÇUK İNAN, AANHOLT'U AÇIKLADI

Galatasaray'da senelik 2 milyon euro kazanan Patrick van Aanholt'a Süper Lig'den talip çıktı. İstanbul temsilcisi Kasımpaşa, Hollandalı sol bek için sarı-kırmızılılarla anlaşma sağladı. Patrick van Aanholt'un ise Galatasaray'dan alacaklarını istediği ve bu nedenle Kasımpaşa'ya henüz imza atmadığı belirtildi.

Galatasaraya genç sol bek Transfer görüşmeleri başladı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Galatasaray'dan Patrick van Aanholt ve Haris Seferovic ile ilgilendiklerini açıkladı. Selçuk İnan yaptığı açıklamada, "Bir çok oyuncuya ilgilimiz var. Van Aanholt ve Seferovic de bunlardan ikisi. Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Olduğu zaman zaten öğrenirsiniz" ifadelerini kullandı.

MATHIAS FJORTOFT GÜNDEMDE

Güray Vural ve Uğur Çiftçi transferlerinden sonuç alamayan Galatasaray'ın transfer gündemine sürpriz bir isim daha geldiği ortaya çıktı. Fanatik'in haberine göre; Sarı-kırmızılılar, Molde forması giyen Mathias Fjörtoft'u yakın takibe aldı.

Galatasaray'ın 19 yaşındaki sol bekin maçlarını yerinden takip ettiği kaydedildi. 21 yaş altı yabancı kontenjanından faydalanmak isteyen Süper Lig devinin, Molde Kulübü ve oyuncunun menajeri Jim Solbakken ile görüşmelerini devam ettirdiği aktarıldı.

Galatasaraya genç sol bek Transfer görüşmeleri başladı

BONSERVİS BEDELİ NETLİK KAZANDI

Galatasaray'ın eski futbolcularından Martin Linnes'in takım arkadaşı olan Mathias Fjörtoft için Molde'nin istediği bonservis bedeli ortaya çıktı. 19 yaşındaki sol bekin devre arasında olmasa bile sezon sonunda sarı-kırmızılılara imza atmasının planladığı vurgulandı. Mathias Fjörtoft'u Galatasaray'ın dışında Avrupa'dan da takımların takibe aldığı belirtildi. Molde'nin Norveçli sol bek için 3 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Molde'nin altyapısında futbola başlayan Mathias Fjörtoft, Norveç U-17 ve Norveç U-19 Milli Takımı'nda forma giydi. Norveç Ligi'nde geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Molde'de Mathias Fjörtoft 13 müsabakada forma şansı bulmuştu. 19 yaşındaki sol bek bu sezon ise 6 karşılaşmada oynama fırsatı yakaladı.

Mathias Fjörtoft'un Molde ile olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. 19 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 600 bin euro olarak gösteriliyor. Mathias Fjörtoft sol bek pozisyonunun yanı sıra stoperde de forma giyebiliyor.

Yazarlar