Galatasaray Galatasaray'a İtalya'dan genç yıldız! Avrupa devleri de peşinde

Galatasaray'a İtalya'dan genç yıldız! Avrupa devleri de peşinde

19.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Öte yandan sarı-kırmızılı kurmaylar, gelecek sezon transfer planlaması için de çalışmalara başladı. Bonservisi Roma'da bulunan yıldız futbolcuya Avrupa devlerinin yanında Galatasaray'ın da talip çıktığı öğrenildi.

Galatasaraya İtalyadan genç yıldız Avrupa devleri de peşinde

Gelecek sezon transfer listesini şimdiden hazırlamaya başlayan Galatasaray, rotayı İtalya'ya çevirdi. Serie A ekiplerinden Roma'da bonservisi bulunan geç yıldız için, sarı-kırmızılı kurmayların transfer için düğmeye bastığı öğrenildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig şampiyonluğuna odaklansa da yeni sezonun transfer planlaması da yapılmaya başlandı. Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve Erden Timur'un Şampiyonlar Ligi'ne özel bir kadro kurmak için tüm olanakları seferber etti. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'i şampiyon tamamlaması durumunda Devler Ligi ön elemesi oynayacak ve sezonu erken açacak. Galatasaray yönetiminin ilk kamp dönemine transferlerin birçoğunu yetiştirmeyi planladığı ve görüşmelerin şimdiden başladığı kaydedildi.

Galatasaraya İtalyadan genç yıldız Avrupa devleri de peşinde

Haberin Devamı

BONSERVİSİ ROMA'DA

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da bonservisi bulunan 22 yaşındaki genç yıldız, kiralık olarak Westerlo'da forma giyiyor. Gösterdiği performans ile tüm dikkatleri çeken Amerikalı futbolcu, şimdiden Avrupa devlerini peşine taktı.

Haberin Devamı

ROMA'DA KALMAYACAK

Yıldız futbolcunun, Westerlo'da sezonu tamamlamasının ardından Roma'ya döneceği ancak İtalya ekibinden ayrılmasının yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

Galatasaraya İtalyadan genç yıldız Avrupa devleri de peşinde

WESTERLO'DA İMKANLAR YETERSİZ

Roma ile Westerlo arasında yapılan kiralık sözleşmede 7 milyon euroluk satın alma maddesinin yer aldığı kaydedildi. Ancak Westerlo'nun maddi durumu nedeniyle bu opsiyonu devreye sokmasının imkansız olduğu aktarıldı.

GALATASARAY'DA RADARA ALDI

Corriere dello Sport haberine göre Galatasaray, bonservisi Roma'da bulunan Bryan Reynolds için girişimde bulunduğu öne sürüldü. Westerlo'da kiralık olarak forma giyen Reynolds için Avrupa'dan birçok talip var.

Westerlo'da bu sezon 28 maçta süre alan Amerikalı futbolcu, 1 gol attı ve 2 asist yaptı. 21 yaşındaki sağ bekin Roma ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Galatasaraya İtalyadan genç yıldız Avrupa devleri de peşinde

FEYENOORD'DAN GÖRÜŞME

Reynolds için Roma'nın kapısını çalan ekiplerinden birinin Feyenoord olduğu öne sürüldü. Hollanda ekibinin, Roma ile oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali öncesi İtalyan ekibiyle masaya oturduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Yazarlar