Galatasaray Galatasaray'a müjde! Dev derbi öncesi sevindiren gelişme

Galatasaray'a müjde! Dev derbi öncesi sevindiren gelişme

06.01.2023 - 19:10 | Son Güncellenme:

Ankaragücü maçını sorunsuz geçen Sarı-Kırmızılılar pazar günü Kadıköy'e lider olarak gidecek. Dev derbi öncesinde Galatasaray'a iyi haber geldi.

Galatasaraya müjde Dev derbi öncesi sevindiren gelişme

Süper Lig 'in zirvesinde yer alan Galatasaray 'a iyi haber... Fenerbahçe 'nin, Antalyaspor'u 2-1 devirmesinin ardından Galatasaray kendi sahasında Ankaragücü'nü konuk edecekti. Derbi öncesinde Sarı-Lacivertliler'in maç fazlasıyla liderliği alması psikolojik üstünlüğü Kanarya'ya geçirmişti. Bir de Nef Stadyumu'nda Başkent ekibi, Taylan Antalyalı'nın golüyle 1-0 öne geçince adeta Sarı-Kırmızılılar soğuk duş aldı.

Haberin Devamı

KADIKÖY'E LİDER GİDİYOR

Ancak sonrasında rakip yarı sahada baskıyı artıran Cim Bom taraftarının da desteğiyle birlikte Barış Alper Yılmaz'la önce beraberliği yakaladı ardından da Bafetimbi Gomis'le öne geçti ve sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Böylece 17. haftayı zirvede tamamlayan Galatasaray pazar günkü Fenerbahçe maçına Kadıköy'de lider olarak gidecek.

Galatasaraya müjde Dev derbi öncesi sevindiren gelişme

URUGUAY'A GİTMİŞTİ

Ceza sınırındaki oyuncularından fire vermeyen ve puan kaybetmeden Ankaragücü maçını atlatan Aslan'da Lucas Torreira zorlu mücadelede forma giyememişti. 26 yaşındaki futbolcu, anneannesinin hayatını kaybetmesi nedeniyle ülkesi Uruguay'a gitmişti. Yıldız oyuncunun pazar günü oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceği merak ediliyordu.

Haberin Devamı

BURUK TERCİH EDERSE...

Tecrübeli futbolcu derbiyi de düşünerek büyük bir özveride bulundu ve akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Torreira'nın bu akşam yapılacak idmana katılması ve dev derbide teknik direktör Okan Buruk'un forma vermesi halinde görev alması bekleniyor.

Galatasaraya müjde Dev derbi öncesi sevindiren gelişme