Galatasaray Galatasaray'a Sloven orta saha! Transfer için 5 milyon euro istediler

Galatasaray'a Sloven orta saha! Transfer için 5 milyon euro istediler

13.04.2023 - 18:40 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Orta saha kurgusuna takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılıların gündemine gelen Sloven oyuncu belli oldu. Tecrübeli futbolcu için 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli istendiği kaydedildi.

Galatasaraya Sloven orta saha Transfer için 5 milyon euro istediler

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini devam ettiren Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların orta saha kurgusuna dahil etmek istediği Sloven oyuncu netlik kazandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transfer listesindeki tecrübeli futbolcu için istenen bonservis bedeli belli oldu. Sarı-kırmızılıların bu transfer için 5 milyon euro bonservis bedeli ödemek zorunda olduğu vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

DURSUN ÖZBEK: UĞRAŞMAYA BAŞLADILAR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Divan Kurulu'nda konuşan Başkan Özbek, "Bu mücadeleyi yaparken sizin bizi desteklemeniz çok önemli. O kadar önemli ki rakiplerimiz artık futbolun sahada oynanmasının dışında Galatasaray’ın her şeyiyle uğraşmaya başladılar. Eğer birlik ve beraberlik içinde olursak onlar ne yaparsa yapsınlar boşuna" dedi.

ERDEN TİMUR'DAN ICARDI AÇIKLAMASI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur da basın mensuplarının sorularını cevapladı. Erden Timur, Mauro Icardi ile devam etmek istediklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Galatasaraya Sloven orta saha Transfer için 5 milyon euro istediler

Erden Timur, Mauro Icardi ile ilgili, "Icardi’nin kalmasını istiyoruz. Taraftar ve kendisi de istiyor. Sadece Galatasaray taraftarı değil Türkiye’nin geneli de bu görüşte. Futbolseverler bu tür önemli oyuncuların ülkemizde olmasını, onları izlemeyi seviyor. Hepimizin ana unsuru ülke futbolu olması gerekiyor. Akıllı insan önce içinde bulunduğu platformu yükseltir. Icardi gibi isimler ülke futbolunun değerini de öne çıkarıyor. Biz kalmasını istiyoruz. PSG’deki son senesi olduğu için yeniden kiralama gibi bir şey imkansız" açıklamasını yaptı.

ORTA SAHAYA SÜRPRİZ İSİM

Fanatik Gazetesi'nin Yunan basınına dayandırdığı habere göre; Sarı-kırmızılı takım, Yunanistan Ligi'nde Panathinaikos forması giyen Adam Gnezda Cerin ile ilgileniyor. Haberde, Yunan kulübünün Sloven merkez orta saha oyuncusu için 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtildi.

Galatasaraya Sloven orta saha Transfer için 5 milyon euro istediler

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon forma giydiği 34 maçta 4 gol ve 1 asist kaydetti. İsmi İtalyan takımlarıyla da anılan Adam Cerin, 2 Temmuz 2022 tarihinde Alman ekibi Nürnberg'den 650 bin euro bonservis bedeli karşılığında Panathinaikos'a imza atmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Sloven orta saha Transfer için 5 milyon euro istediler

Sloven oyuncu kariyerinde NK Domzale ve HNK Rijeka gibi takımlarının da formalarını giydi. Sloven Milli Takımı'nın da formasını terleten başarılı oyuncu görev aldığı 19 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist ile oynadı.