Galatasaray Galatasaray'a sürpriz sol bek! Okan Buruk transfer talimatını verdi

Galatasaray'a sürpriz sol bek! Okan Buruk transfer talimatını verdi

19.12.2023 - 19:28 | Son Güncellenme:

Galatasaray ara transfer dönemi için çalışmalarına devam ederken takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılan sol bek mevkisi için sürpriz bir isim günmdeme geldi. İşte detaylar...

Galatasaraya sürpriz sol bek Okan Buruk transfer talimatını verdi

Galatasaray ara transfer dönemi için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı ekibin sol bek pozisyonuna transfer yapmasına kesin gözüyle bakılırken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

SOL BEK PROBLEMİ

Galatasaray’ın sezon başından beri en çok problem yaşadığı mevki sol bek oldu. Özellikle Leo Dubois’nın gidişi sonrasında yerine gelen Angelino, beklentilerin altında kaldı. İspanyol savunmacı, eğer bir maç daha oynarsa sözleşmesindeki özel madde gereği kontratı otomatik olarak uzayacak.

Galatasaraya sürpriz sol bek Okan Buruk transfer talimatını verdi

BURUK TERCİH ETMİYOR

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli futbolcu bu yüzden Okan Buruk tarafından pek tercih edilmiyor. Diğer yandan Kazımcan Karataş da beklenen çıkışı yapamadı. Hâl böyle olunca ara transfer döneminde merkeze bir isim takviye etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın öncelikli hedeflerinden biri de sol bek olacak.

SÜRPRİZ SOL BEK

Sports Digitale'in haberine göre Galatasaray, Freiburg forması giyen sol bek Berkay Yılmaz ile resmi temas kurdu. Okan Buruk transferin bitirilmesini istiyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya sürpriz sol bek Okan Buruk transfer talimatını verdi

Yazarlar