Galatasaray Galatasaray'a Tete piyangosu! 'Bu değer daha da artacak'

Galatasaray'a Tete piyangosu! 'Bu değer daha da artacak'

26.09.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Tete’nin futboluna bakan Galatasaraylı yöneticiler, eserleriyle şimdiden gurur duyuyor. Brezilyalı futbolcunun transferindeki riski kabul eden sarı-kırmızılılar, “Bonservis ödemediğimiz oyuncunun değeri şu an 25 milyon euro olarak gösteriliyor. Bu değer daha da artacak” dedi.

Galatasaraya Tete piyangosu Bu değer daha da artacak

Galatasaray’da Tete performansı, sarı-kırmızılı yöneticileri mest etti.

Haberin Devamı

Yaz döneminde Shakhtar Donetsk’le sözleşmesini fesh eden ve bedelsiz olarak Cim-Bom’a transfer olan Brezilyalı futbolcu, formu ile teknik kadroyu rahatlattı. FIFA’dan gelen geçinci lisansla forma giyen ve Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag maçına damga vuran Sambacı, Başakşehir maçında da sahanın iyileri arasında yer aldı.

23 yaşındaki futbolcu, yükselen formu ile dikkat çekerken, yöneticilere göre Tete, “Tam bir piyango” olarak düşünülüyor. Sarı-kırmızılı idareciler, 23 yaşındaki oyuncunun bir fırsat transferi olarak karşılarına çıktığını belirterek, “Sonuçta her transfer risklidir. Tete transferindeki risk belki de normalin üzerindeydi. Transferlerimizle ilgilenen Erden Timur’un bedavaya aldığı oyuncunun değeri, şu an 25 milyon euro olarak gösteriliyor. Bu sene bu, daha da artacak. Bonservis ödemediğimiz oyuncu, bizim için büyük bir piyango gibi” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Süper Lig’de 3 maçta bir asisti bulunan Tete, Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag maçında da yarım saatte bir gol, bir de asist yaparak kendini göstermişti.