Galatasaray Galatasaray'a transferde büyük şok! Yeni takımını duyurdular

Galatasaray'a transferde büyük şok! Yeni takımını duyurdular

16.05.2023 - 09:03 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda kadrosuna katmak için şimdiden görüşmelere başladığı yıldız oyuncudan Galatasaray'a kötü haber geldi.

Galatasaraya transferde büyük şok Yeni takımını duyurdular

Galatasaray'da tüm gözler ligdeki İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarına çevrildi. Sarı-kırmızılılar bu karşılaşmaları kazanması halinde rakiplerinin maçlarında aldığı sonuçlara bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim bu karşılaşmalardan alınacak galibiyetlere odaklanırken diğer yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları da başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yaz transferinde kadrosuna katmak için uzun süredir görüşme gerçekleştirdiği yıldız oyuncudan sarı-kırmızılılara kötü haber geldi. Yıldız oyuncunun yeni adresi netlik kazanmaya başladı. İşte ayrıntılar...

OKAN BURUK'TAN FENERBAHÇE TEŞHİSİ

Galatasaray’da İstanbulspor maçına büyük önem veriliyor. Teknik Direktör Okan Buruk ve ekibine göre, bu akşamki karşılaşmayı kazanmaları durumunda şampiyonluk yolunda ciddi bir avantaj sağlanacak.

Sarı-kırmızılı teknik kadro, İstanbulspor karşılaşmasının kayıpsız geçilmesi halinde ligde psikolojik kırılma yaşanacağını düşünüyor. Buruk’un, “Kazanmamız ile birlikte Fenerbahçe’nin üzerindeki baskı ve stres de artacak” dediği belirtildi. Diğer taraftan bugünkü maçla ilgili uyarılar yapan sarı-kırmızılı teknik adamın, İstanbulspor’un hızlı ataklarına ve savunma arkasına atılan toplara dikkat çektiği belirtildi. Galatasaray’da İstanbulspor maçının hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla tamamlandı. Sarı-kırmızılılar, İstanbul’daki diğer maçlar öncesinde olduğu gibi kampa girmedi.

Haberin Devamı

Galatasaraya transferde büyük şok Yeni takımını duyurdular

EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Aslan, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 31 karşılaşmada kalesinde 26 gol gördü. SarıKırmızılılar, bu alanda en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Okan Buruk’un ekibi, 13 maçta da kalesini gole kapadı. Cim Bom, ayrıca attığı 69 golle de Fenerbahçe’nin ardından en çok gol atan ikinci takım olarak yer alıyor.

SINIRDA 4 İSİM VAR

Galatasaray’da Icardi, Kerem, Oliveira ve Rashica sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta iç sahada oynanacak Sivasspor maçında cezalı duruma düşecek.

Galatasaraya transferde büyük şok Yeni takımını duyurdular

OKAN BURUK KARARINI VERDİ

Artık her maça final gözüyle bakan Galatasaray'da, teknik patron Okan Buruk da İstanbulspor sınavı öncesi ince eleyip sık dokuyor. Sahaya süreceği kadroyla ilgili yine bazı denemeler yapan başarılı çalıştırıcı, tercihini istikrardan yana kullanma kararı aldı. Kart cezalısı Boey'nin yerine Dubois'yı hazırlayan Buruk, ilk 11'de başka bir dokunuş yapmayı düşünmüyor. Başakşehir karşısında oyuna sonradan giren Zaniolo'nun performansını beğenmeyen Okan hoca, Icardi'nin arkasında Kerem, Mertens, Rashica üçlüsüne görev verecek.

Haberin Devamı

Son haftalarda sürekli değişen sol bekte de Kazımcan'a güvenen Buruk, böylece kazanan kadroyu İstanbulspor karşısında da bozmayacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SON HIZIYLA SÜRÜYOR

Galatasaray'da tüm hesaplar İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarından alınacak galibiyetler üzerinde kuruluyor. Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Şampiyon olması halinde Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde boy gösterecek Galatasaray sezonu da diğer rakiplerine göre erken açmış olacak. Sarı-kırmızılı yönetim Okan Buruk'un talebi doğrultusunda yapılacak ilk kampa transferleri yetiştirmeye çalışacak.

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un transferde çalışmalara şimdiden başladığı kaydedildi. Şampiyonluk sonrası transferde daha hızlı hareket edilecek ve talep edilen mevkiler için önemli isimlerle görüşmeler başlayacak.

Haberin Devamı

Galatasaraya transferde büyük şok Yeni takımını duyurdular

MOUSSA DEMBELE'DEN GALATASARAY'A KÖTÜ HABER

Galatasaray, Lyon ile sözleşmesi sona erecek ve yazın takımdan ayrılacak Moussa Dembele'nin transferi için oyuncuyla uzun süredir görüşmelerini sürdürüyordu. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi ile birlikte forvet bölgesini Fransız yıldıza emanet etmek istiyordu. Fulham'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray için İstanbul'a gelen fakat transferi gerçekleşmediği için Celtic'e transfer olan Dembele'nin yıllar sonra Galatasaray forması giymesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Sky Sports'un haberine göre Lyon ile sona erecek sözleşmesini uzatmama kararı alan Moussa Dembele için Marsilya'nın devreye girdiğini yazdı. Haberde gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak isteyen Marsilya'nın Dembele'yi transfer ederek forvet hattını güçlendirmek istediği iddia edildi.

Marsilya'da Alexis Sanchez'in de durumu netlik kazanmadı. Şilili yıldızın gelecek sezon takımdan ayrılabileceği kaydedildi. bu yüzden Marsilya Başkanı Longoria'nın Lyon'dan ayrılması kesinlik kazanan Dembele'yi kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaraya transferde büyük şok Yeni takımını duyurdular

FRANKFURT VE NAPOLI DE PEŞİNDE

Galatasaray'ın da ilgilendiği Moussa Dembele ile Marsilya dışında Napoli ve Frankfurt'un da nabız yokladığı ifade edildi. Sky'da yer alan haberin detayında "Almanya'nın en ateşli taraftar grubuna sahip olan Frankfurt, Dembele'yi kadrosuna katmak istediğini doğruladı. Yönetim 'Bu seçeneği değerlendiriyoruz' diyerek Dembele transferini doğruladı. İtalya'yı şampiyon olarak tamamlayan Napoli, Osimhen'in halefi olarak Dembele'yi belirledi. Maviler, Fransız golcüyü kadrosuna katmak isteyen bir başka takım." ifadelerine yer verildi.

Galatasaraya transferde büyük şok Yeni takımını duyurdular

Galatasaraya transferde büyük şok Yeni takımını duyurdular