Galatasaray Galatasaray'da 7 koldan bekleyiş!

Galatasaray'da 7 koldan bekleyiş!

18.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Angelino ve Halil Dervişoğlu transferlerinin ardından ya birçok cepheden cevap bekliyor ya da çeşitli sorunları bertaraf etmek için uğraş veriyor. Sarı-kırmızılılar, Icardi, Rashica, Paredes, Fred, Muhammed, Bakambu ve Kerem’den bazılarını takımda görmek istiyor.

Galatasarayda 7 koldan bekleyiş

Galatasaray’da, transfer çalışmaları devam ederken, Angelino ve Halil Dervişoğlu sonrasındaki yeni isimler konusunda bekleyişe geçildi.

Gündemdeki isimler konusunda son durum şöyle:

ICARDI BELİRSİZLİĞİ: Yeniden anlaşma sağlanan Mauro Icardi, eşi Wanda Nara’nın sağlık problemleri nedeniyle geliş tarihini önümüzdeki günlerde bildirecek.

RASHİCA’DA İNDİRİM BEKLENTİSİ: Norwich City, Rashica’nın bonservisi konusunda son olarak 10 milyon euroya indi. Galatasaray 7 milyon euronun üzerine çıkmayacak. Görüşmeler tıkandı.

FRED ÖN PLANDA: Paredes’in bir türlü kararını vermemesi, orta saha için Fred olasılığını güçlendirdi. Galatasaray, Manchester Unitedlı futbolcu için yeniden masaya oturacak.

MUHAMMED’E TALİPLER: Galatasaray, yerli kaleci için Başakşehir’den Muhammed Şengezer’e talip oldu. Okan Buruk, 26 yaşındaki eldiveni kadroda görmek istiyor.

BAKAMBU BİTİYOR: Al Nasr ile problemini çözen Bakambu’nun imza atması an meselesi... 32 yaşındaki Kongolu forvet, 20 Temmuz’da UEFA’ya iletilecek listeye yazılacak.

KEREM ISRARI: Galatasaray, Kerem Demirbay için ısrarını sürdürüyor. Bayer Leverkusen ile pazarlıklar devam ederken, aradaki farkın 2 milyon euro olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

GRAZ İLE MAÇ

Yeni sezon çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, kampın son maçında bugün Avusturya ekibi Sturm Graz ile oynayacak. Merkür Arena’daki karşılaşma, Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak. Sarı-kırmızılılar bu müsabakanın ardından kampı tamamlayacak ve İstanbul’a dönecek

'KUPA KALDIRMAK İSTİYORUZ'

Cim-Bom’un yeni transferi Angelino, tekrar şampiyon olmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Galatasaray TV’ye konuşan İspanyol sol bek, burada çok iyi karşılandığını dile getirerek, “Kendi dilimi konuşan insanların olması önemli. Kaptan Muslera ilk günden beri beni kucakladı. Herkesle daha iyi iletişimin olacağını düşünüyorum” dedi. Takımda çok kaliteli oyuncuların olduğunun altını çizen Angelino, “Tekrar şampiyon olmak bizim için önemli. Kupa kaldırmak istiyoruz. Daha sonra Avrupa’da da olabildiğince ileriye gitmeye çalışmalıyız. Çünkü çok büyük oyuncularımız, yüksek bir takım kalitemiz var. Her gün mücadele edip en iyi şekilde oynamamız gerekiyor” ifadesini kullandı. Sarı-kırmızılı taraftarların önünde oynayacağı ilk iç saha maçını dört gözle beklediğini vurgulayan İspanyol oyuncu, “Çılgınca bir atmosfer var. Oyuncu olarak oraya gidip bu renkleri temsil etmek inanılmaz bir deneyim olacak diye düşünüyorum. Taraftarlarımızı tanımak ve onlarla birlikte büyük başarılar imza atmak istiyorum” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar