Galatasaray Galatasaray'da Ankaragücü maçı öncesi 5 eksik! Kamp kadrosu açıklandı

Galatasaray'da Ankaragücü maçı öncesi 5 eksik! Kamp kadrosu açıklandı

17.02.2024 - 16:23 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Ankaragücü maçının kamp kadrosunu açıklandı. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı süren Hakim Ziyech ve Serge Aurier dışında Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Tanguy Ndombele de kadroya dahil edilmedi.

Galatasarayda Ankaragücü maçı öncesi 5 eksik Kamp kadrosu açıklandı

Galatasaray'da yarın oynanacak Ankaragücü maçının kamp kadrosu belli oldu. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları süren Hakim Ziyech ve Serge Aurier dışında Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Tanguy Ndombele, Ankaragücü maçının kamp kadrosuna dahil edilmedli.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Hafif ağrıları bulunan Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı ve Tanguy Ndombele riske edilmemek için MKE Ankaragücü maçı kamp kadrosunda yer almıyor." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'ın kamp kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman, Carlos Vinicius

Yazarlar