Pendikspor Galatasaray'da ayrılık yakın! Yeni adresi Pendikspor

Galatasaray'da ayrılık yakın! Yeni adresi Pendikspor

17.08.2023 - 18:38 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da bu sezon kadroda düşünülmeyen ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli savunmacıyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Pendikspor'un 30 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için sözleşme feshini beklediği öne sürüldü.

Galatasarayda ayrılık yakın Yeni adresi Pendikspor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen tecrübeli futbolcunun yeni adresi belli oldu. Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'un 30 yaşındaki savunmacıyı renklerine bağlamaya hazırlandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayan Pendikspor'un Galatasaray'ın sözleşme feshini beklediği kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

YUSUF DEMİR, BASEL'E GİTTİ

Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Yusuf Demir, Basel ile anlaşma sağladı. 20 yaşındaki hücumcu sezon sonuna kadar İsviçre temsilcisine kiralandı. Galatasaray bu transferin mali detaylarını KAP'a bildirmedi. Yusuf Demir'in sözleşmesinde belirli sayıda maç oynama garantisinin olduğu ifade edildi.

Galatasarayda ayrılık yakın Yeni adresi Pendikspor

TAŞDEMİR, G.SARAY'DAN AYRILDI PENDİK'LE İMZALADI

Galatasaray'dan ayrılan Emre Taşdemir, Pendikspor'a transfer olan ilk futbolcu olmuştu. 27 yaşındaki sol bekin sözleşmesinin 2 yıllık olduğu aktarıldı.

Osman Özköylü yönetimindeki Pendikspor, Trendyol Süper Lig'e yükseldikten sonra kadrosunu tecrübeli futbolcularla güçlendirdi. İstanbul ekibi bu süreçte şu oyuncularla sözleşme imzaladı: Oscar Romero, Sequeira, Abdoulay Diaby, Josip Vukovic, Erdem Canpolat, Georgios Tzavellas, Welinton, Mehmet Kaan Türkmen, İbrahim Akdağ, Emeka Eze, Furkan Mehmet Doğan, Muhammed Enes Erdem, Halil Akbunar, Khaddim Rassoul, Erencan Yardımcı.

Haberin Devamı

ALPASLAN'LA EL SIKIŞILDI

Sporx'in haberine göre; Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, Alpaslan Öztürk'le anlaşma sağladı. Galatasaray'ın 30 yaşındaki stoperin sözleşmesini feshetmesinin beklendiği vurgulandı. Pendikspor'un Alpaslan Öztürk'ün sözleşmesini feshetmesinin ardından tecrübeli futbolcuyla sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Galatasarayda ayrılık yakın Yeni adresi Pendikspor

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Alpaslan Öztürk'ün güncel piyasa değeri 550 bin euro. Berchem altyapısında futbola başlayan tecrübeli stoper daha sonra Beerschot altyapısı, Birmingham City altyapısı, Standard Liege, Kasımpaşa, Eskişehirspor, Elazığspor, Göztepe, Galatasaray ve Eyüpspor formaları giydi. Alpaslan Öztürk, A Milli Futbol Takımı'nda 1 maçta forma şansı buldu.