Trabzonspor Trabzonspor'a Kamerunlu stoper! Resmi teklif yapıldı

Trabzonspor'a Kamerunlu stoper! Resmi teklif yapıldı

17.08.2023 - 18:02 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde sürpriz bir gelişme yaşandı. Bordo-mavililerin, 28 yaşındaki Kamerunlu savunmacı için resmi transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Trabzonspora Kamerunlu stoper Resmi teklif yapıldı

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Karadeniz devinin, savunma hattına takviyede bulunmak adına sürpriz bir girişimde bulunduğu öne sürüldü. Trabzonspor'un Fransa'da forma giyen Kamerunlu savunmacıyı gündemine aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerin 28 yaşındaki stoper için harekete geçtiği aktarıldı. Trabzonspor'un teklifte bulunduğu tecrübeli oyuncu için kulübünün istediği rakam ortaya çıktı.

TRANSFER HAMLELERİ PEŞ PEŞE

Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor kadrosuna çok sayıda takviyede bulundu. Bordo-mavililer Mislav Orsic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic ve Onuarlp Çevikkan'ın bonservisini aldı. Filip Benkovic ile Mehmet Aydın sezon sonuna kadar kiralandı.

Serbest durumdaki futbolcular Taxiarchis Fountas, Joaquin Fernandez ve Dimitrios Korubelis'i de renklerine bağladı.

AYRILIKLAR ART ARDA

Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen Abdulkadir Parmak, Dorukhan Toköz, Marc Bartra, Taha Altıkardeş ve Manolis Siopis ile yollar ayrıldı. Bordo-mavililerde Flavio, Montasser Lahtimi ve Hakan Yeşil kiralık olarak takıma veda etti.

Haberin Devamı

KAMERUNLU STOPER GÜNDEMDE

Fransız basınından L'Equipe'te yer alan habere göre; Trabzonspor, Jean-Charles Castelletto'yu kadrosuna katmak için harekete geçti. 28 yaşındaki stoper için bordo-mavililerin 2 milyon 500 bin euroluk teklifte bulunduğu vurgulandı.

Trabzonspora Kamerunlu stoper Resmi teklif yapıldı

Jean-Charles Castelletto'nun kulübü Nantes'ın Kamerunlu oyuncu için 8 milyon euro talep ettiği aktarıldı. Jean-Charles Castelletto'nun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro. Kamerunlu futbolcunun Nantes ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

AJ Auxerre altyapısında futbola başlayan Jean-Charles Castelletto daha sonra Club Brugge, Mouscron, Red Star FC, Stade Brestois ve Nantes formaları giydi. Kamerun Milli Takımı'nda 18 maça çıkan Jean-Charles Castelletto, 1 gol sevinic yaşadı.

Yazarlar