Galatasaray Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a dev talip! Yakın takibe aldılar

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a dev talip! Yakın takibe aldılar

13.10.2023 - 21:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nda gösterdiği performansla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz'a Avrupa devinin talip olduğu öne sürüldü. Genç oyuncunun performansının yakın takibe alındığı aktarıldı.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza dev talip Yakın takibe aldılar

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 23 yaşındaki oyuncunun son dönemde gösterdiği performansla birlikte Avrupa devinin yakın takibine girdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Serie A devi Milan'ın Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ı radarına aldığı ve genç oyuncuyu transfer listesine eklediği belirtildi. İtalyan basını, Barış Alper Yılmaz'ın gelecek sezon için Milan'ın forvet hattına yapmayı planladığı takviyeler arasında Barış Alper Yılmaz'ın da olduğunu vurguladı.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza dev talip Yakın takibe aldılar

İLK SIRADA JONATHAN DAVID

Milan'ın gelecek sezon forvet hattına yapmayı planladığı takviye için düşündüğü ilk adayın Jonathan David olduğu kaydedildi. Serie A devinin son dönemde başka isimlere de ilgi duyduğu ve bu oyuncuların Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz ile Benfica'dan Peter Musa olduğu aktarıldı.

Barış Alper Yılmaz'ın çoğunlukla sağ kanatta forma giydiği ancak gerektiğinde forvette de oynatılabildiği vurgulandı. Barış Alper Yılmaz'ın Hırvatistan maçında forvet olarak görev yaptığı, A Milli Futbol Takımı'na galibiyeti getiren golü attığı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza dev talip Yakın takibe aldılar

TÜRK YILDIZLARA İLGİ

Milan son dönemde Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu ile İsmail Yüksek'i de gündemine almıştı. Serie A devinin, sarı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncularını zaman zaman maçlarda izlettiği aktarılmıştı.

SÖZLEŞMESİ 2027'DE BİTECEK

Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray formasıyla 16 maça çıktı. Genç oyuncu bu müsabakalarda takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. A Milli Futbol Takımı'nda 8 müsabakada oynayan Barış Alper Yılmaz, 1 gol sevinci yaşadı.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza dev talip Yakın takibe aldılar

Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

Rize Özel İdare Spor altyapısında yetişen Barış Alper Yılmaz daha sonra Ankara Demirspor ve Ankara Keçiörengücü formaları giydi. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında 2 milyon 100 bin euro bedelle Barış Alper Yılmaz'ı renklerine bağladı.