İtalya Serie A Fenerbahçe'ye gelmeyen Rade Krunic, Milan'da kriz çıkardı!

Fenerbahçe'ye gelmeyen Rade Krunic, Milan'da kriz çıkardı!

13.10.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında transferi için uğraştığı ancak Milan'ın ısrarı nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Rade Krunic, Serie A devinde kaldı. Bosna Hersekli orta sahanın takımında kriz çıkardığı iddia edildi.

Fenerbahçeye gelmeyen Rade Krunic, Milanda kriz çıkardı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağlamak istediği Rade Krunic, Milan'ın yüksek bonservis beklentisi nedeniyle sarı-lacivertlilerle anlaşma sağlayamadı. Serie A devinde bu sezon şans bulmakta zorlanmayan Bosna Hersekli orta sahanın takımında kriz çıkardığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Rade Krunic'in Milan'la yeni sözleşme konusunda görüştüğü ve oyuncunun maaş talebinin oldukça yüksek olduğu belirtildi. İtalyan basını görüşmelerin tıkandığını yazdı.

Di Marzio'nun haberine göre; Milan ile Rade Krunic arasındaki sözleşme pazarlıklarında şu ana kadar bir anlaşma sağlanamadı. Bosna Hersekli oyuncunun, Serie A devinden yıllık 3 milyon euro maaş ve 2027 yılına kadar sözleşme talep ettiği kaydedildi.

Fenerbahçeye gelmeyen Rade Krunic, Milanda kriz çıkardı

Milan idarecilerinin, Rade Krunic'in 30 yaşında olması nedeniyle bonuslarla birlikte 2 milyon 500 bin euro civarında bir öneride bulunduğu aktarıldı.

KULÜP SAHİPLERİ İLE MASAYA OTURULACAK

Milan kurmaylarının, Rade Krunic'in geleceği konusunda kulüp sahipleri ile görüşeceği belirtildi. Kulüp sahiplerinin onay vermesi halinde taraflar arasındaki pazarlıklarda anlaşma sağlanabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Rade Krunic'in şu anda Milan'da kazandığı maaşının 1 milyon 500 bin euro olduğu, 30 yaşındaki orta sahanın sözleşmesinde bonus maddelerinin de yer aldığı vurgulandı.

Fenerbahçeye gelmeyen Rade Krunic, Milanda kriz çıkardı

SKOR KATKISI VEREMEDİ

Rade Krunic bu sezon Milan formasını 6 resmi maçta giydi. Tecrübeli futbolcu bu müsabakalarda gol ya da asist üretemedi. Milan'la sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Bosna Hersekli orta sahanın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Fenerbahçeye gelmeyen Rade Krunic, Milanda kriz çıkardı

Sutjeska Foca altyapısında futbola başlayan Rade Krunic daha sonra Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak ve Empoli formaları giydi. Milan, tecrübeli futbolcu için 2019-2020 sezonu başında 8 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödedi. Bosna Hersek Milli Takımı'nda 31 maça çıkan Rade Krunic, 4 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar