Galatasaray Galatasaray'da bir ayrılık daha! Resmen açıkladı

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Resmen açıkladı

21.06.2023 - 14:45 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer konusunda hareketlilik yaşanıyor. Mohamed ve Gomis'in ayrılığı sonrası bir veda daha yaşandı.

Galatasarayda bir ayrılık daha Resmen açıkladı

Bafebimbi Gomis ile yollarını ayıran ve Mostafa Mohamed'i Nantes'e bonservisiyle gönderen Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşanıyor

Haberin Devamı

NANTES, MOHAMED'İN OPSİYONUNU KULLANDI
Nantes kulübü, sezon başında Galatasaray'dan 250 bin Euro'ya kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı. Bir ara takımında kadro dışı kalan, para cezası verilen ancak kısa sürede affedilen 25 yaşındaki Mısırlı futbolcu hakkındaki kararını değiştiren Nantes'ın, bonservisi alabilmesi için Galatasaray'a 5 milyon 750 bin Euro daha ödemesi gerekiyordu.

PARANIN TAMAMI TRANSFERE
Sarı-Kırmızılılar, 2 milyon Dolar karşılığında kiraladığı Mohamed'i 4 milyon Dolar daha ödeyerek bonservisini almıştı. Gelen paranın tamamı transferde kullanılacak. Geçtiğimiz sezon Nantes formasıyla 51 maça çıkan 25 yaşındaki Mostafa Mohamed, bu maçlarda 11 gol 4 asist kaydetti.

Haberin Devamı

Galatasarayda bir ayrılık daha Resmen açıkladı

EMRE TAŞDEMİR VEDA ETTİ
Emre Taşdemir, Galatasaray'a veda etti. Taşdemir açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Artık vakit vedayı gösteriyor… Tüm teknik direktörlerime, teknik ekiplere, tüm takım arkadaşlarıma, kulübümüzün emekçi çalışanlarına ve Galatasaray’ın büyük taraftarına bana kattıkları ve yaşattıkları her şey için çok teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin."

OKAN KOCUK SAMSUN'DA
Samsun temsilcisi, son şampiyon Galatasaray’ın kalesini koruyan Okan Kocuk’u transfer etti. Kırmızı-beyazlılar Okan Kocuk ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten transfer hakkında yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz, son olarak Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen 27 yaşındaki Okan Kocuk ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Okan Kocuk, Bandırmaspor, İstanbulspor, Giresunspor ve Galatasaray formalarını giymişti. 27 yaşındaki ve 1,91 boyundaki Okan Kocuk, futbolculuk kariyerinde 187 kez forma giydi.