Galatasaray Galatasaray'da bir veda daha! İmza için İtalya'da

Galatasaray'da bir veda daha! İmza için İtalya'da

29.01.2024 - 08:48 | Son Güncellenme:

Sezonun flaş ismi Sacha Boey'i rekor bonservis bedeliyle Bayern Münih'e uğurlayan Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşanacak. Deneyimli oyuncu transfere nokta koymak için İtalya'ya gitti.

Galatasarayda bir veda daha İmza için İtalyada

Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı camia, transfer edilecek oyuncuları beklerken takımdan ayrılacak yıldızlar için de büyük bir operasyon var. Sacha Boey'i dün Bayern Münih'e rekor bonservis bedeliyle uğurlayan yönetim, bu transferden gelecek geliri yine imza attırılacak isimler için kullanacak.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların, Sacha Boey transferi için KAP'a yaptığı bildirim şöyle: “Yapılan anlaşmaya göre transfer gelirimiz net 30 milyon euro olup Bayern Münih, şirketimize net 5 milyon euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir. Ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda Bayern Münih, gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını şirketimize ödeyecektir. Buna ek olarak iki tane hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşılmış olu,, müsabakalar kapsamında gerçekleşecek kârın yüzde 50’si şirketimize ödeyecektir.”

Galatasarayda bir veda daha İmza için İtalyada

ANGELINO DA GİTTİ

Galatasaray'ın bombaları art arda patlatması beklenirken bir ayrılık daha kapıda... Sezon başında büyük umutlarla Leipzig'den kiralanan Angelino bekleneni veremedi. İtalyan devi Roma, İspanyol sol bek için devreye girdi.

Haberin Devamı

Galatasarayda bir veda daha İmza için İtalyada

LEIPZIG'DEN İZİN ÇIKTI

Sarı-kırmızılıların hem maliyetinden çıkmak hem de yabancı kontenjanında yer açmak için yollarını ayırmayı düşündüğü 26 yaşındaki futbolcu için Roma, Leipzig'le anlaştı. Bu durum sonrasında da Alman kulübü, Galatasaray ile Angelino sözleşmesini feshetmeye izin verdi.

Deneyimli sol bek şayet Galatasaray formasıyla bir maça daha çıksaydı 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecekti.

İMZA İÇİN ROMA'DA

Roma'nın da yıldız oyuncuyu sezon sonuna kadar kiraladığı ve kontratında zorunlu olmayan 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunduğu belirtildi. Roma'ya giden Angelino sağlık kontrolü sonrası resmi imzayı atacak. 

 

Yazarlar