Galatasaray Sacha Boey, Galatasaray'dan ayrıldı!

Sacha Boey, Galatasaray'dan ayrıldı!

29.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cim-Bom, Sacha Boey’in 30 milyon euroya Bayern Münih’e satıldığını resmen açıklarken, “Beraber yaşadığımız tüm güzel anları, kazandığımız zaferleri ve mutlulukları her zaman hatırlayacağız. Kariyerindeki yeni yolculuğunda başarılar Sacha” mesajı verdi.

Sacha Boey, Galatasaraydan ayrıldı

Bayern Münih’e transferi resmen açıklanan ve Alman kulübü tarafından da duyurulan Sacha Boey, Galatasaray’a, mutluluk verecek bir ayrılık yaşattı. Takım arkadaşları da Fransız sağ bek ile vedalaştı.
Sarı-kırmızılıların, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama şöyle:

Haberin Devamı

“Yapılan anlaşmaya göre transfer gelirimiz net 30 milyon euro olup Bayern Münih, şirketimize net 5 milyon euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir. Ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda Bayern Münih, gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını şirketimize ödeyecektir. Buna ek olarak iki tane hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşılmış olu,, müsabakalar kapsamında gerçekleşecek kârın yüzde 50’si şirketimize ödeyecektir.”

Ayrıca kulüp, Sacha Boey’in vedasıyla ilgili, “Beraber yaşadığımız tüm güzel anları, kazandığımız zaferleri ve mutlulukları her zaman hatırlayacağız. Kariyerindeki yeni yolculuğunda başarılar Sacha... Her şey için teşekkürler” mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Boey ise veda açıklamasında şunları söyledi:

“Üç muhteşem yıl boyunca temsil etmekten gurur duyduğum büyük kulüp Galatasaray’dan ayrıldığımı duyuruyorum. Sizlerle harika zamanlar geçirdim ve Türkiye’nin en büyük kulübünün renklerini korumak benim için bir onurdu. Kariyerimde yeni bir aşamaya geçmeden önce her birinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. Sizler dünyanın en iyi taraftarları arasındasınız ve her zaman hafızamda olacaksınız. Her zaman bir numaralı destekçiniz olacağım ve nerede olursam olayım takımın sonuçlarını takip etmeye devam edeceğim. Siz her zaman benim tarihimin bir parçası olacaksınız” yorumunu yaptı.

Sache Boey’un vedasının resmileşmesiyle teknik heyet ve futbolcular Fransız oyuncuyla ilgili paylaşımda bulundu. Teknik Direktör Okan Buruk, “Her şey için teşekkürler. Yeni takımında başarılar” dedi, Lucas Torreira ve Kerem Aktürkoğlu, “İyi şanslar kardeşim” diye yazarken, Wilfried Zaha paylaşımı ise, “İyi şanslar oğlum” mesajını verdi. Barış Alper Yılmaz ise, “Yeni yolculuğunda başarılar kardeşim” ifadesini kullandı.