Galatasaray Galatasaray'da Dursun Özbek'in şampiyonluk hediyesi Icardi!

Galatasaray'da Dursun Özbek'in şampiyonluk hediyesi Icardi!

11.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin geleceği merak ediliyor. Fenerbahçe derbisine damga vuran Arjantinli golcü için Başkan Dursun Özbek'in izleyeceği yol haritası belli oldu.

Galatasarayda Dursun Özbekin şampiyonluk hediyesi Icardi

Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe deplasmanından 3-0 galip ayrılan Galatasaray liderliğini perçinledi. Sarı-kırmızılıların, dev derbideki zaferinde Mauro Icardi 1 gol ve 1 asistlik performansı ile dikkatleri çekmeyi başardı. Başkan Dursun Özbek'in Icardi ile ilgili yol haritası belli oldu.

Haberin Devamı

1 GOL VE 1 ASİST ÜRETTİ
Mauro Icardi, Galatasaray'ın ikinci golünde Kerem Aktürkoğlu'na gol pası verdi. Arjantinli oyuncu maçın son dakikasında Serdar Aziz'den topu kapmasının ardından dar açıdan muhteşem bir vuruş yaparak maçın skorunu belirledi. Mauro Icardi attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı. Arjantinli oyuncu, formasını çıkarttığı için sarı kartla cezalandırıldı.

TÜNELDE ICARDI KAVGASI
Maçın bitiş düdüğüyle beraber Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet derbi zaferini kutladı. Skorer'in edindiği bilgiye göre; futbolcular uzun süre saha orta sahasında galibiyetlerinin sevincini yaşadı. O sırada Mert Hakan ve bazı Fenerbahçeli futbolcular kenarda bekledi.

Icardi'nin 3 işaretiyle kameralara poz vermesi tansiyonu artırdı. Fenerbahçe'nin idari menajeri Mehmet Aurelio, tünele giderken Icardi'ye sert tepki gösterdi. Mert Hakan da aynı şekilde tepki verdi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı.

Haberin Devamı

ÖZBEK ICARDİ'DE GÖZÜNÜ KARATTI
Galatasaray'da bu sezon şampiyonluk gelirse, Başkan Dursun Özbek büyük bir jest yapacak. Özbek, zafere ulaşılması durumunda, gözünü karartarak kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi’nin bonservisini alıp gövde gösterisi yapacak. Icardi’nin derbi performansın çok etkilenen Başkan Özbek’in, yıldız futbolcunun bonservisinin alınması için harekete geçtiği öğrenildi.

15 MİLYON EUROLUK FATURA
Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’la sıcağı sıcağına bir değerlendirme yapan Özbek’in, "Galatasaray’a yakışan bir golcü... Şampiyon olursak bize Avrupa’da büyük katkı verir. Bonservisi için ne gerekiyorsa yapalım” dediği öğrenildi. PSG'nin, 50 milyon euroya aldığı ve bir sene daha kontratı kalan Mauro Icardi için 15 milyon euro civarında bir rakam talep edeceği tahmin ediliyor.

'YENİDEN DİRİLDİ'
Fenerbahçe karşısında da golünü atan Mauro Icardi'nin Galatasaray formasıyla performansı daha önce top koşturduğu İtalya'da da yankı yarattı. Süper Lig'de forma giydiği 7 maçta 5 gol, 4 asiste imzasını atan yıldız forvet için La Gazzetta dello Sport, "Icardi'nin yeniden dirilişi" başlığıyla bir haber yayınladı. Haberde, son üç maçında 4 gol attığı vurgulanan oyuncunun derbi maçına damga vurduğu ifade edildi, "Eski Interli, eski iyi günlerindeki acımasız santrfor görüntüsüne yeniden kavuştu" denildi.

Haberin Devamı

RONALDO'DAN SONRA ICARDİ
Galatasaraylı Mauro Icardi'nin, Cristiano Ronaldo'nun ardından Suudi Arabistan'ın ikinci transfer bombası olabileceği öne sürüldü. İtalyan La Gazzetta dello Sport'un, "Icardi'nin yeniden dirilişi" başlığıyla yayımladığı haberde, Ronaldo'yu kadrosuna katarak yılın transferini gerçekleştiren Al Nassr'ın yeni hedefinin, Paris Saint Germain'den kiralık olarak Galatasaray'da oynayan tecrübeli futbolcu olabileceği aktarıldı, "Eski Interli, acımasız santrfor görüntüsüne yeniden kavuştu" denildi.

Yazarlar