Galatasaray Galatasaray'da favori Wilfried Zaha! Plase Barış Alper Yılmaz

Galatasaray'da favori Wilfried Zaha! Plase Barış Alper Yılmaz

06.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

G.Saray’da Icardi’nin oynamayacağının açıklanmasından sonra forvette kimin oynayacağı sorgulanmaya başladı. Bakambu’nun Afrika Kupası’na gitmesi nedeniyle tek santrfor Halil kaldı. Ancak Buruk, ileri uçta Zaha’yı oynatmayı düşünüyor.

Galatasarayda favori Wilfried Zaha Plase Barış Alper Yılmaz

Cim-Bom’da, yarın oynanacak Konyaspor maçı öncesi eksikler can sıkıyor. Galatasaray’da Fenerbahçe maçında yüzüne darbe alan Mauro Icardi’nin de yarınki maçta oynamayacağının belli olmasıyla beraber, Teknik Direktör Okan Buruk’un nasıl bir seçim yapacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Sakatlığı bulunan Mauro Icardi ile beraber Afrika Kupası’na giden ikinci forvet Bakambu’nun yokluğu yarınki maç öncesi golcü krizine sebep oldu. Aslan’da esas pozisyonu santrfor olan tek isim olarak Halil Dervişoğlu kaldı.

Ancak Teknik Direktör Okan Buruk, Halil’den ziyade Zaha’yı ileri uçta kullanmayı düşünüyor. Kariyerinde birçok maçta merkez santrfor olarak da oynayan Fildişi Sahilli futbolcunun yarın santrfor oynaması bekleniyor. Bu durumda Kerem Aktürkoğlu’nun sol kanatta, Mertens’in forvet arkasında, Tete’nin ise sağ kanatta oynayacağı belirtildi.

İkinci opsiyonun ise, joker haline gelen Barış Alper Yılmaz olduğu bildirildi. Son dönemde sol beke dönüşen, Boey’un yokluğunda sağ bekte düşünülen Barış Alper Yılmaz, Okan Buruk’un değerlendirdiği bir başka oyuncu...

Haberin Devamı

Galatasaray’da Konyaspor maçı öncesi 7 eksik bulunuyor. Boey ve Torreira cezaları, Icardi, Sanchez ve Oliveira sakatlıkları, Ziyech ile Bakambu ise Afrika Kupası’na gitmeleri nedeniyle Konya maçında forma giyemeyecek.

"BİR SÜRE OYNAMAYACAK"

Galatasaray’da Mauro Icardi konusunda ilginç bir açıklama geldi. Arjantinli golcünün bir süre oynamayacağı açıklandı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle: “Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir.” Icardi böylece Konya ve Sivas maçlarını kaçırmış olacak.

Yazarlar