Galatasaray Galatasaray'da Fredrik Midtsjö'nün gelişine erteleme

Galatasaray'da Fredrik Midtsjö'nün gelişine erteleme

30.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cim-Bom’un transfer etmek istediği başarılı orta sahanın gelişi ertelendi. Fredrik Midtsjö’nün kulübü AZ Alkmaar, oyuncunun iki Avrupa ön elemesinde oynayıp öyle gitmesini istedi.

Galatasarayda Fredrik Midtsjönün gelişine erteleme

Cim-Bom’un anlaşma sağladığı ve dün gece İstanbul’a gelmesini istediği Fredrik Midtjsö’nün gelişi ileriye kaldı.

Haberin Devamı

14 GÜN ERTELEME

Futbolcunun kulübü AZ Alkmaar, Midtjsö’yü, UEFA Konferans Ligi’nde iki ön eleme maçında da oynatıp, 14 gün sonra gitmesini istedi. Bu gelişme üzerine dün gece İstanbul’a gelmesi planlanan oyuncunun gelişi ertelendi.

ALİ AKMAN KİRALANDI

Kulüpler arasında görüşme devam ederken, Norveçli futbolcunun temsilcisi Anders Carlsson, Galatasaray’la sözleşme görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a geldi. Galatasaray, Eintracht Frankfurt’tan Ali Akman’ı da kiraladı. 100 bin euroya kiralanan 20 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu da bulunacak.

EVANDER'E 6.5 MİLYON EURO TEKLİF

Diğer taraftan Evander için de girişimler devam ediyor. Midtjylland forması giyen 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için sarı-kırmızılılar bonuslarla beraber 6.5 milyon euro teklif etti. Kulüpler arasındaki farkın azaldığı belirtildi. 3+1 senelik anlaşma yapılan Evander’e ise senelik 1.3 milyon euro verileceği belirtildi.

Haberin Devamı