Galatasaray Galatasaray'da Hakim Ziyech tamam! Sırada Erden Timur'un gözdesi var

Galatasaray'da Hakim Ziyech tamam! Sırada Erden Timur'un gözdesi var

18.08.2023 - 09:18 | Son Güncellenme:

Chelsea'den Hakim Ziyech'i kadrosuna katmaya oldukça yakın olan Galatasaray'da transfer gelişmeleri sürüyor. Erden Timur'un gözdesi için tüm formüller masaya yatırılacak. Transferin bitirilmesi adına tüm imkanlar seferber edilecek.

Galatasarayda Hakim Ziyech tamam Sırada Erden Timurun gözdesi var

Galatasaray, Chelsea'den Hakim Ziyech'i kadrosuna katmaya çok yakın. Şu ana kadar yapılan sağlık kontrollerinde bir probleme rastlanmadı. Sarı-kırmızılılar, Faslı yıldızı transfer görüşmelerinin devamı için İstanbul'a davet edecek. Yapılacak son görüşmelerin ardından Hakim Ziyech'in Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Hakim Ziyech transferinde sona yaklaşan Galatasaray'da sırada Erden Timur'un gözdesi var... Sarı-kırmızılı idareciler yıldız oyuncunun transferi için formülleri masaya yatırdı. Bu transfer için tüm imkanlar seferber edilecek. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

HAKIM ZIYECH ADIM ADIM GALATASARAY'A

Şampiyon kadrosunu Wilfried Zaha, Tete, Halil Dervişoğlu, Kerem Demirbay, Angelino ve Cedric Bakambu ile güçlendiren Galatasaray, Hakim Ziyech transferinde mutlu sona bir adım daha yaklaştı.

Sarı-kırmızılıların büyük bir titizlik içinde yürüttüğü Faslı oyuncunun transferinde beklenen olumlu sonuçlar dün geldi. Kulüp doktoru Yener İnce’nin önceki gün Londra’da bir dizi testten geçirdiği yıldız futbolcunun dün sabah kan testleri yapıldı. Ziyech’in bu testlerinde de olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Haberin Devamı

Bu gelişme üzerine 30 yaşındaki futbolcu transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a davet edildi. Hakim Ziyech, İstanbul’da da sponsor hastanede detaylı bir sağlık taramasından geçirilecek.

Suudi Arabistan’a transferi sağlık nedenleriyle gerçekleşmeyen Ziyech konusunda herhangi bir risk almak istemeyen sarı-kırmızılıların bu nedenle son derece titiz davrandığı belirtildi. İstanbul’da kısa süre içinde yapılacak son kontrollerde bir olumsuzluğa rastlanmazsa Faslı yıldızla resmi sözleşme yapılacak.

Galatasaray, Hakim Ziyech için Chelsea’ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. İngiliz kulübü, 30 yaşındaki yıldız futbolcuyu 3 yıl önce 40 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Ajax’tan transfer etmişti.

Galatasarayda Hakim Ziyech tamam Sırada Erden Timurun gözdesi var

DORTMUND'DAN TRANSFER

Galatasaray, Borussia Dortmund’un alt yaş kategorilerinde forma giyen 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz ile anlaşma sağladı. Yunus Akgün ise 5.5 milyon euro bonservis bedeli verecek olan Leicester City’e gitti.

Haberin Devamı

ZANIOLO SON AŞAMADA

Cim-Bom’da Trabzonspor maçı öncesi teknik kadro ve oyuncular yemekte bir araya geldi. Galatasaray Adası’nda gerçekleşen organizasyona aileler de katıldı. Sarı-kırmızılılar keyifli geçen etkinlikle moral depoladı.

Organizasyona katılan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur Zaniolo’nun Aston Villa’ya transferinde son noktaya gelindiğini belirtirken oyuncu alınırken ve satılırken ticari düşünmek gerektiğini belirtti.

Timur, “Zaniolo için Aston Villa ile bir noktaya gelindi. Son aşamada diyebilirim. Zaniolo’nun 35 milyon euro çıkış maddesi var. Daha fazla nasıl getirebiliriz onu düşünüyoruz. Biraz gerçekçi olmak lazım. Zaniolo’da bizim amacımız, getiri getirebilmesi” dedi.

Galatasaray’ın orta saha transferi için adı geçen isimlerden Nicolas Dominguez’le ilgili Erden Timur “O bölgede daha birçok aday var” yorumunu yaptı. Timur, Rashica’nın gitmesine üzülmediğini de söyledi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Hakim Ziyech tamam Sırada Erden Timurun gözdesi var

SIRADA ERDEN TİMUR'UN GÖZDESİ VAR: RYAN GRAVENBERCH

Cim Bom’da sıra geldi takımın en kritik eksik parçasına. Yaz başından beri 8 numara transferi için onlarca girişimde bulunan Sarı-Kırmızılılar, artık arayışları noktalamaya kararlı. Şu sıralarda Avrupa’nın dört bir yanında oyuncularla ve kulüpleriyle görüşen Galatasaray’da, özellikle bir isim farklı bir noktada ön plana çıkıyor. Tüm operasyonu bizzat yürüten Erden Timur’un 1 numaralı hedefi, Bayern Münih’in 21 yaşındaki orta sahası Ryan Gravenberch’i Galatasaray’a kazandırmak. Timur, genç futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için her formülü devreye sokmuş durumda.

Galatasarayda Hakim Ziyech tamam Sırada Erden Timurun gözdesi var

ŞAMPİYONLAR LİGİ DETAYI

Bu transferin önündeki en önemli engel ise Hollandalı futbolcunun şimdilik Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmaması. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde düzenli oynama kozu, görüşmelerde belirleyici faktör olacak. Eğer Sarı-Kırmızılılar, Molde karşısında iyi bir sonuç alırsa, işler rövanşa kalmadan değişebilir. Ayrıca Bayern’in istediği opsiyon bedelini düşürmek üzere de pazarlıklar sürüyor. Ajax altyapısında yetişen 1.90 boyundaki Gravenberch, geçen yaz 18.5 milyon Euro’ya Bayern’e imza atmıştı.