Galatasaray Hakim Ziyech, adım adım Galatasaray'a geliyor!

Hakim Ziyech, adım adım Galatasaray'a geliyor!

18.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Hakim Ziyech transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Kulüp doktoru Yener İnce tarafından İngiltere’de bir dizi testten geçirilen Faslı yıldızın dün sabah yapılan kan testlerinde de soruna rastlanmadı. Dünyaca ünlü oyuncu son kontroller için İstanbul’a davet edildi.

Hakim Ziyech, adım adım Galatasaraya geliyor

Şampiyon kadrosunu Wilfried Zaha, Tete, Halil Dervişoğlu, Kerem Demirbay, Angelino ve Cedric Bakambu ile güçlendiren Galatasaray, Hakim Ziyech transferinde mutlu sona bir adım daha yaklaştı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların büyük bir titizlik içinde yürüttüğü Faslı oyuncunun transferinde beklenen olumlu sonuçlar dün geldi. Kulüp doktoru Yener İnce’nin önceki gün Londra’da bir dizi testten geçirdiği yıldız futbolcunun dün sabah kan testleri yapıldı. Ziyech’in bu testlerinde de olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Bu gelişme üzerine 30 yaşındaki futbolcu transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a davet edildi. Hakim Ziyech, İstanbul’da da sponsor hastanede detaylı bir sağlık taramasından geçirilecek.

Hakim Ziyech, adım adım Galatasaraya geliyor

Suudi Arabistan’a transferi sağlık nedenleriyle gerçekleşmeyen Ziyech konusunda herhangi bir risk almak istemeyen sarı-kırmızılıların bu nedenle son derece titiz davrandığı belirtildi. İstanbul’da kısa süre içinde yapılacak son kontrollerde bir olumsuzluğa rastlanmazsa Faslı yıldızla resmi sözleşme yapılacak.

Haberin Devamı

Galatasaray, Hakim Ziyech için Chelsea’ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. İngiliz kulübü, 30 yaşındaki yıldız futbolcuyu 3 yıl önce 40 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Ajax’tan transfer etmişti.

DORTMUND'DAN TRANSFER

Galatasaray, Borussia Dortmund’un alt yaş kategorilerinde forma giyen 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz ile anlaşma sağladı. Yunus Akgün ise 5.5 milyon euro bonservis bedeli verecek olan Leicester City’e gitti.

Hakim Ziyech, adım adım Galatasaraya geliyor

'ZANIOLO SON AŞAMADA'

Cim-Bom’da Trabzonspor maçı öncesi teknik kadro ve oyuncular yemekte bir araya geldi. Galatasaray Adası’nda gerçekleşen organizasyona aileler de katıldı. Sarı-kırmızılılar keyifli geçen etkinlikle moral depoladı.

Organizasyona katılan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur Zaniolo’nun Aston Villa’ya transferinde son noktaya gelindiğini belirtirken oyuncu alınırken ve satılırken ticari düşünmek gerektiğini belirtti.

Timur, “Zaniolo için Aston Villa ile bir noktaya gelindi. Son aşamada diyebilirim. Zaniolo’nun 35 milyon euro çıkış maddesi var. Daha fazla nasıl getirebiliriz onu düşünüyoruz. Biraz gerçekçi olmak lazım. Zaniolo’da bizim amacımız, getiri getirebilmesi” dedi.

Galatasaray’ın orta saha transferi için adı geçen isimlerden Nicolas Dominguez’le ilgili Erden Timur “O bölgede daha birçok aday var” yorumunu yaptı. Timur, Rashica’nın gitmesine üzülmediğini de söyledi.

Haberin Devamı

Yazarlar