Galatasaray Galatasaray'da iki futbolcu Avusturya kampında parladı! Yeni transfer etkisi

Galatasaray'da iki futbolcu Avusturya kampında parladı! Yeni transfer etkisi

20.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın 10 gün süren Avusturya kampı sona erdi. Özellikle büyük gelişim gösteren iki futbolcu performanslarıyla öne çıkarken, teknik patron Okan Buruk'un gözüne girdiler.

Galatasarayda iki futbolcu Avusturya kampında parladı Yeni transfer etkisi

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında 10 gün süren ve Avusturya'nın Graz kentinde yapılan kamp tamamlandı. İki isim performansıyla dikkatt çekerken, teknik heyetten alkış aldı.

Haberin Devamı

TOPLAM 31 FUTBOLCU KAMPA KATILDI 

Teknik direktör Okan Buruk, Avusturya kampına toplam 31 futbolcu getirdi. Hull City ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira da Avusturya kampına geldi, fakat daha sonra tedavisi için Portekiz’e gitti. Kamp döneminde 2 futbolcu transfer edildi. İspanyol sol bek Angelino ile Halil Dervişoğlu, Avusturya'daki kampa katıldı.

Galatasarayda iki futbolcu Avusturya kampında parladı Yeni transfer etkisi

4 HAZIRLIK MAÇI OYNANDI

Galatasaray, Avusturya kampı boyunca 4 hazırlık karşılaşması oynadı. Sarı-kırmızılılar ilk maçta Merkür Arena’da Macar ekibi Kisvarda’yı 2-0 yendi. Aslan, ikinci karşılaşmada Generali Arena’da Avusturya takımı Austria Wien ile 1-1 berabere kaldı. Okan Buruk'un talebeleri, antrenman tesislerinde karşılaştığı Macar temsilcisi Csakvari’yi de 4-2 mağlup etti.

Haberin Devamı

Galatasarayda iki futbolcu Avusturya kampında parladı Yeni transfer etkisi

ZANIOLO VE BARIŞ ALPER'DEN 2'ŞER GOL

Galatasaray kampın son hazırlık maçında ise Avusturya ekibi Sturm Graz ile Merkür Arena'da karşılaştı ve müsabakadan 2-0 mağlup ayrıldı. Hazırlık maçlarında Barış Alper Yılmaz ve Nicolo Zaniolo 2’şer, Kaan Ayhan, Olimpiu Morutan ve Sacha Boey de 1’er gol kaydetti. 

MORUTAN VE BARIŞ ALPER KAMPTA PARLADI 

Bu oyuncular; fiziksel olarak büyük gelişim gösteren ve forvet yokluğunda verilen şansı iyi kullanan Barış Alper Yılmaz ile yine kiradan dönen Morutan... Barış Alper yeni sezon da ‘joker’ olarak yine teknik direktör Okan Buruk’un önemli silahlarından biri olacağını gösterdi. İki hazırlık maçını boş geçmeyen başarılı futbolcu, yerli denklemi için de önemli bir hamle oyuncusu olacağı mesajını verdi.

Geçen sezonu Pisa’da kiralık geçiren Morutan da yine büyük gelişim içinde olduğunu gösterdi. Üzerindeki ürkekliği atan Rumen futbolcu, birçok takımın da radarına girdi.

Galatasarayda iki futbolcu Avusturya kampında parladı Yeni transfer etkisi

TORREIRA VE OLIVEIRA'NIN SAKATLIKLARI KEYİFLERİ KAÇIRDI

Galatasaray’da Boey kampın öne çıkan isimleri arasında yer alırken, Emin Bayram da savunmada iyi bir alternatif olacağını belli etti. Genel olarak kamptan memnun olan Buruk’un, başta Icardi olmak üzere transferlerin gecikmesi ve Torreira ile Oliveira’nın sakatlıklarından dolayı keyfi biraz kaçtı. 

Haberin Devamı

BAKAMBU'DA SON SAATLER

Galatasaray'da Cedric Bakambu transferinde kritik saatler yaşanıyor.

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un önceki gün Hollanda’da 32 yaşındaki forvet ve menajeri ile görüşerek anlaşma sağladığı ortaya çıktı. Kongolu forvetin kulübü Al Nasr ile sözleşmesi için son detayların görüşüleceği ve buna göre sarı-kırmızılılara imza atacağı bildirildi.

Galatasaray, bir dönem Bursaspor forması da giyen Bakambu ile 1+1 senelik sözleşme imzalayacak. Tecrübeli forvet, 1.8 milyon euro kazanacak.

Galatasarayda iki futbolcu Avusturya kampında parladı Yeni transfer etkisi

 

Yazarlar