Galatasaray Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey'a transfer kancası! Premier Lig devleri radarına aldı

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey'a transfer kancası! Premier Lig devleri radarına aldı

27.10.2023 - 18:58 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da genç futbolcular bu sezon gösterdikleri performansla adından söz ettirmeyi başardı. Sarı-kırmızılılarda Sacha Boey ve Kerem Aktürkoğlu için İngiltere'den dev kulüplerin harekete geçtiği iddia edildi.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boeya transfer kancası Premier Lig devleri radarına aldı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 8 maç kazanarak dikkat çekti. Sarı-kırmızılılar aynı zamanda Şampiyonlar Ligi arenasında da alkışları topladı. Galatasaray'da Sacha Boey ile Kerem Aktürkoğlu'nun geçtiğimiz sezondan bu yana devam eden başarılı performansının Premier Lig ekiplerini harekete geçirdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

İngiltere basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın genç yıldızları için Ada temsilcileri gözlemcilerini devreye soktu. İşte ayrıntılar...

BOEY İÇİN UNITED DA DEVREDE

Galatasaray'da inanılmaz bir forma istikrarı yakalayan ve taraftarın sevgisini kazanan Sacha Boey'a Arsenal'ın ardından Manchester United'ın da talip olduğu öne sürüldü. Ada basınında yer alan haberde Manchester United'ın savunmada yaşnana sıkıntılar sonrasında Sacha Boey için harekete geçtiği belirtildi.

Manchester United'ın genç sağ bekin transferinde Arsenal'la rakip olacağı vurgulandı. Premier Lig devinin sezon başında sağ bek hattına beklenen takviyeyi yapamadığı aktarıldı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boeya transfer kancası Premier Lig devleri radarına aldı

Arsenal ile Manchester United'ın ara transfer döneminde Sacha Boey için Galatasaray'a teklifte bulunmasının beklendiği kaydedildi. 23 yaşındaki sağ bek bu sezon Galatasaray'da 18 maça çıktı. Okan Buruk'un vazgeçemediği Fransız oyuncu, bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Sacha Boey'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boeya transfer kancası Premier Lig devleri radarına aldı

ASTON VILLA'DAN KEREM AKTÜRKOĞLU'NA KANCA

Galatasaray'dan sezon başında Nicolo Zaniolo'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayan Aston Villa'nın Kerem Aktürkoğlu'nu takip etmeye başladığı aktarıldı. Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery'nin Kerem Aktürkoğlu'nu transfer listesine eklediği belirtildi.

Kerem Aktürkoğlu'nun Manchester United maçındaki performansı ile dikkatleri üzerine çektiği aktarıldı. Tottenham'ın da 25 yaşındaki futbolcu için devrede olduğu ve durumunu yakından takip ettiği kaydedildi.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boeya transfer kancası Premier Lig devleri radarına aldı

TeamTalk, Premier Lig ekiplerinin Sacha Boey ile Kerem Aktürkoğlu için ara transfer dönemini beklediğini vurguladı. Galatasaray'ın yıldızlarını ara transfer döneminde takımdan göndermeye sıcak bakmadığı aktarıldı.

Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray'da 18 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu bu süreçte 5 gol sevinci yaşadı. Milli yıldız aynı zamanda 7 asist üretti. Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Kerem Aktürkoğlu'nun güncel piyasa değeri 17 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 24 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı