Galatasaray Galatasaray'da Lucas Torreira'dan inanılmaz hata! Fernando Muslera yıkıldı

Galatasaray'da Lucas Torreira'dan inanılmaz hata! Fernando Muslera yıkıldı

15.01.2024 - 21:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile Kayserispor'un karşı karşıya geldiği mücadelede Lucas Torreira inanılmaz bir hataya imza attı. Lucas Torreira'nın bu hatası sonrası Fernando Muslera yıkıldı.

Galatasarayda Lucas Torreiradan inanılmaz hata Fernando Muslera yıkıldı

Süper Lig'in 20'nci haftasında Galatasaray, Kayserispor'u konuk etti. Rams Park'taki mücadelenin 57'nci dakikasında Lucas Torreira'dan inanılmaz bir hata geldi. Uruguaylı orta sahanın bu hatasının ardından vatandaşı Fernando Muslera büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile devam eden maçın 57'nci dakikasında kullanılan taç atışı sonrası yaşanan karambolde Lucas Torreira geriye doğru pasını aktarmak istedi.

Lucas Torreira'nın pasında meşin yuvarlak kısa düştü ve savunmanın arkasına hareketlenen Aylton Boa Morte'nin önünde kaldı. Aylton Boa Morte, topla birlikte ceza sahasına girdi ve şutunu çekti. Fernando Muslera'nın müdahalesi yetersiz kalınca top ağlarla buluştu.

Bu gol sonrası Fernando Muslera'nın üzüntüsü dikkat çekti. Fernando Muslera gibi Lucas Torreira'nın da büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Kayserispor'un sezon başında renklerine bağladığı Aylton Boa Morte, Galatasaray maçında fileleri havalandırarak bu sezon Süper Lig'de 5'inci golünü attı. Portekizli kanat oyuncusu, Türkiye Kupası'nda attığı 2 golün yanı sıra toplamda 3 asist üretti.

Haberin Devamı