Galatasaray Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi! Böyle duyurdu: Transferde sona gelindi!

Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi! Böyle duyurdu: Transferde sona gelindi!

23.06.2023 - 08:49 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın geçtğimiz sezonun başında PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, Türkiye'de adeta yeniden hayata döndü. Sarı-kırmızılıları attığı gollerle zirveye taşıyan Arjantinli yıldız, taraftarın da kısa sürede sevgilisi oldu. Kiralık sözleşmesi biten ve PSG'ye dönen Icardi'de flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Böyle duyurdu: Transferde sona gelindi

Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi transferine çevrildi. Sarı-kırmızılı idareciler, Arjantinli yıldızı bonservisiyle Galatasaray'a kazandırmak için tüm şartları zorluyor. Cimbom, Mauro Icardi'nin transferi için Suudi Arabistan'daki çılgın tekliflerle baş etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Mauro Icardi'de flaş bir gelişme yaşandı. Arjantinli yıldızın transferinde sona gelindiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Böyle duyurdu: Transferde sona gelindi

ADNAN POLAT: ICARDI, ARABİSTAN'DAN GELEN TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımda performansı ile hayran bırakan Mauro Icardi'nin transferi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Icardi'ye gelen teklifi açıklayan Polat, "Mauro Icardi'nin durumunu bilmiyorum. 7,5 Milyon Euro civarında para alıyor. Suudi Arabistan'da 25 Milyon Euro vermişler ama kabul etmemiş. Bu 35 milyon dolara çıkarsa ne olur bilemem. Bizle anlaşırsa üç yılda 23-24 milyon Euro alacak. Siz olsanız ne karar verirsiniz? İnşallah kalır. Galatasaray Başkanı olsam, Icardi'yi alır mıydım? Emin değilim. Galatasaray'a maddi olarak destek olalım. Ancak o para Mauro Icardi'ye verilmeli mi? Bence iç dengeleri düşünerek, verilmemeli" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Böyle duyurdu: Transferde sona gelindi

ERDEN TİMUR'DAN ICARDI SÖZLERİ

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, bonservisi PSG'de bulunan ve geride kalan sezonda sarı kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin transfer durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erden Timur, Arjantinli golcünün transferinin çok yüksek bir ihtimal olmadığını vurgulayarak "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Kadromuzu kuvvetlendirmek istiyoruz. Sonsuz çabamız var. Bir de Suudi Arabistan realitesi var. İhtimal olarak Suudi Arabistan realitesini düşündüğümüzde çok yüksek bir ihtimal değil." ifadelerini kullandı.

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Böyle duyurdu: Transferde sona gelindi

OSMAN ŞENHER: ICARDI'DE SONA GELİNDİ

Milliyet'in usta kalemlerinden Osman Şenher, bugünkü yazısında Barış Alper Yılmaz'ın kişisel gelişimine dikkat çekerken Mauro Icardi transferinde gelinen son noktayı kaleme kaldı. Şenher ayrıca yapılacak yeni takviyelerin ardından Sergio Oliveira ve Dries Mertens gibi isimlerin ilk 11'de oynama şansının düşük olduğunu ifade etti.

Osman Şenher'in "Galatasaray’ın Mbappe’si olacak" başlıklı yazısı şu şekilde:

Okan Buruk’u ne kadar takdir etsek azdır. Geçtiğimiz sezon bilhassa genç futbolculara öyle dokunuşlar yaptı ki hepsi birer yıldız adayı oldu.

Haberin Devamı

Letonya ve Galler’le oynadığımız milli maçlarda gözüm Barış Alper Yılmaz’ın üzerindeydi. Sahada kaldığı süre içerisinde defansına yardım etti, hücuma çıktı, ortalar yaptı. İki maçta çok kritik iki asiste imza attı. Temposu, fiziği, her geçen gün artıyor. Her şeyden önce rakibe müthiş baskı yapıyor. Defansa geliyor top çıkarıyor. Futbolunun üzerine koyarak devam ediyor. Eksikleri yok mu? Elbette var. Bilhassa son vuruşlarda kendini geliştirmesi lazım. Şu an fiziğiyle ve çabukluğuyla bunu kapatıyor ama son vuruşlarda da etkili olursa dünyanın en iyi takımlarında forma giyebilir.

Geçen sezona bakıyoruz Fenerbahçe maçlarında, Beşiktaş maçının kazanılmasında çok büyük rol oynadı ve joker gibiydi. Yeni sezonda eminim bu son vuruş eksiğini de kapatacak. Aldığım duyumlara göre Okan Buruk hocanın görevlendirdiği antrenör ile devamlı çalışıyormuş. Kenardan orta yapıp aynı zamanda da kaleye değişik yerlerden şut çekiyormuş. Dilerim bu çıkışı devam eder.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Böyle duyurdu: Transferde sona gelindi

Önümüzdeki sezon lig daha zor geçecek. En azından Avrupa kupaları da büyük bir vitrin olacak. Gelen haberlere göre Galatasaray yönetimi, transfer edeceği futbolcuları hep yıldızlardan seçiyor, onlarla görüşüyor. Forma rekabeti daha da artacak. Hatta rahatlıkla şöyle diyebilirim; Mertens ile Oliveira bile ilk 11’de zor şans bulacak. Tabii bu kendilerine de bağlı. Icardi konusu da her gün gündemde olmaya devam ediyor. Ama ben işin sonuna gelindiğini duyuyorum. Icardi, eşine ‘Türkiye’de kariyerimi devam ettirmek istiyorum’ diyor. Eşi ve menajeri olan Wanda Nara da buna saygı duyuyor. Yüksek para almak için de elinden geleni yapıyor, bu da gayet doğal.

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Böyle duyurdu: Transferde sona gelindi

Galatasaray’ın başarılı yönetimi de güçlü sponsorlar bularak Icardi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır. Ben problem olacağını düşünmüyorum. Bu büyük yıldızın, Şampiyonlar Ligi ön eleme iki maçına yetişmese de 3. tur maçında Galatasaray formasıyla sahaya çıkacağına garanti gözüyle bakıyorum. Hayırlısı, bekleyip göreceğiz.

Haberin Devamı