Galatasaray Galatasaray'da Molde galibiyetinin ardından sürpriz veda! Astronomik maaş teklifi

Galatasaray'da Molde galibiyetinin ardından sürpriz veda! Astronomik maaş teklifi

30.08.2023 - 12:08 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yaz transfer döneminde büyük bir sirkülasyon yaşanıyor. Stoper ve 8 numara takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılı takımda sürpriz bir ayrılık daha yaşanabilir. Yıldız oyuncuya dudak uçuklatan maaş teklifi geldi.

Galatasarayda Molde galibiyetinin ardından sürpriz veda Astronomik maaş teklifi

Galatasaray, Molde'yi 3-2'nin rövanşında 2-1 mağlup ederek tarihinde 17. kez Şampiyonlar Ligi vizesi aldı. Sarı-kırmızılılar böylece 15 yıl sonra elemelerden gelerek gruplara kalan ilk Türk takımı oldu. Fenerbahçe, 2008 yılında iki eleme turu oynayıp, gruplara kalmıştı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Okan Buruk galibiyet sonrası yaptığı açıklamada "Ayrılmak isteyen oyuncularımız var. 2-3 transfer yapmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Sarı-kırmızılı takımda sürpriz ayrılık gerçekleşebilir. Yıldız oyuncuya gelen dudak uçuklatan maaş teklifi belli oldu...

Galatasarayda Molde galibiyetinin ardından sürpriz veda Astronomik maaş teklifi

8 NUMARA BÖLGESİNE TAKVİYE 

Deneyimli teknik adam ayrıca "8 numara bölgesine oyunu iki yönlü oynayacak bir oyuncu istiyoruz. Bizim düşündüğümüz profil bu ama istediğiniz oyuncuyu net bir şekilde bulamıyorsunuz. En iyisini almak isteyince alamıyorsunuz zaten. Net olarak elimizde bir isim yok. Tam kadro değiliz.

Haberin Devamı

'YÜZDE 100 HALİMİZLE OYNAMADIK'

İki tane kanat oyuncumuz bizimle beraber değil. Yunus'u geçen hafta verdik. Yunus Akgün maçtan sonra da 'Gideceğim' diye şey yaptı. Bu maçtan sonra gitmesini istemiştim. Oyunun devamında kanat oyuncusu alamadım. Midtsjö'nün gitme durumu var. İlk maçta oynadı, kadroya alamadım. Sakatlığı vardı. Yüzde 100 halimizle burada olmadık. Geç gelenler var. Tete, ilk kez 11'de başladı" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Molde galibiyetinin ardından sürpriz veda Astronomik maaş teklifi

MIDTSJO, PENDİKSPOR'LA ANLAŞTI

Fredrik Midtsjö Süper Lig'in yeni takımı Pendikspor'la anlaştı. Norveçli futbolcu Süper Lig'in yeni ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Pendikspor bu transfer için 2 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli ödeyecek.

OLIVEIRA'NIN İSTEYENİ ÇOK

Galatasaray’da yolların ayrılmasının beklendiği bir isim daha var... Sergio Oliviera’ya ise hem Suudi Arabistan’dan hem de İtalya’dan teklifler var. Bu oyuncuyla da yakın süreçte yolların ayrılması planlanıyor.

MERTENS'E ARABİSTAN'DAN 10 MİLYON EURO TEKLİF

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Dries Mertens'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi. Yıllık 10 milyon euro önerilen oyuncu Arabistan'a gidebilir. Transfer döneminin başında Mertens teklif almış ancak o dönem eşi İstanbul'dan ayrılmak istemediği için transfer gerçekleşmemişti. Transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray'ın da ciddi miktarda bonservis bedeli alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Molde galibiyetinin ardından sürpriz veda Astronomik maaş teklifi

NAPOLI'DE 9 SEZON FORMA GİYDİ

9 sezon Serie A'da Napoli forması giyen ve kulübün efsaneleri arasına ismini yazdıran deneyimli orta saha oyuncusu geçen sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olmuştu. Belçikalı yıldız geçen sezon 33 kez giydiği Sarı-kırmızılı formayla 7 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Bu sezon 7 kez Galatasaray forması giyen Mertens, 2 gol atmayı başardı.